Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milka Blue

dylemat Milka Bule

Polecane posty

Gość Milka Blue

Hej! Dziewczyny i chłopaki mam taki "dylemat miłosny" i nie bardzo mam się kogo poradzić - może pomożecie :) Rok temu jadąc na szkolenie poznałam super chłopaka. Jednym słowem mój ideał. Widziałam, że ja też mu wpadłam w oko. Zawsze jak rozmawialiśmy głęboko patrzył mi w oczy, lekko się uśmiechał, jak mu coś powiedziałam o sobie to zapadało mu w pamięć i przy innej rozmowie do tego wracał. Pomyślałam sobie a może akurat coś z tego wyjdzie. Kiedy już tak się nastawiłam dowiedziałam się, że ona ma dziewczynę. Są ze sobą około 2-3 lata. Dowiedziałam się o niej od naszych wspólnych znajomych. On nigdy o niej mi nie wspomina. Jak np. rozmawiamy o tym jak minął weekend on zawsze mówi o sobie pomijając "jej wątek". Jak się o niej dowiedziałam to spuściłam z tonu chcąc ustąpić bo nie należę do osób które odbijają innym facetów. Tyle że on widzę dalej delikatnie "coś do mnie". Dodam czasami widujemy się w pracy. Nie jest to może codziennie ale jednak jakiś kontakt jest. W pewnym momencie on zaczął mnie całować w policzek na powitanie, co mnie bardzo zdziwiło, bo z nikim z naszych wspólnych znajomych z pracy tak się nie witam (pracuję z samymi facetami). Chyba lekko się tym speszyłam i unikam takiej formy witania, bo cały czas w głowie mam tą jego dziewczynę. Wiem że to tylko buziak na przywitanie, ale jednak coś jest na rzeczy. Co zrobilibyście w mojej sytuacji - walczyli o faceta który jest waszym ideałem ale jest zajęty ? czy odpuścili sobie ? Druga kwestia to taka, że jakoś sumienie mi nie pozwala flirtować sobie z facetem który ma dziewczynę (uważam że to nie fair) - i czy jako facet zerwalibyście ze swoją dziewczyną bo podoba wam się inna (jeszcze nie będąc z nią). Chodzi mi o to czy zdrowomyślacy facet zerwie ze swoją dziewczyną zanim jeszcze przystąpi do poderwania drugiej :) (myślę, że to byłoby najbardziej rozsądne) tylko czy to nie jest odrealnione hmmm... Pozdrawiam :*