Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy ...

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie, jako że jesteście specjalistkami w dziedzinie dbania o urodę chciałbym abyście mi facetowi doradziły. Chodzi mi o jakiś kosmetyk do włosów. Generalnie moje włosy są z tych wypadających, znalazłem sklep internetowy w którym zaopatrzyłem się w kosmetyki (jakiś szampon i olej pochodzenia naturalnego) na tego typu problemy... Okazały się one bardzo skuteczne, włosy o wiele mniej wypadają oraz mam wrażenie że odrastają nowe w miejscu gdzie wcześniej już nie rosły (chyba że mi się wydaję :-P ) Ale wracając do tematu. Po tych kosmetykach moje włosy są bardzo sztywne i twarde. Wizualnie też nie zbyt dobrze wyglądają. Nie mam pojęcia czego może im brakować. Pewnie istnieją jakieś kosmetyki na bazie.... no właśnie nie wiem czego które mogą pomóc. Chyba że możecie coś polecić konkretnego... Chciałbym trochę zapuścić włosy także fajnie jakby zdrowo wyglądały.

Gość gość
przed nalozeniem oleju, naloz na wlosy gliceryne.

Gość gość
Serum przeciw wypadaniu wlosów "4long lashes" - dostaniesz w Rossmannie Lotion "Sebiradin niger" - w aptece Obydwa działają super. Mi bardzo pomogły. To wcierki w spryskiwaczu, wcierasz dokładnie w skórę głowy 1-2 x dziennie. :)

Gość gość
dawaj nazwe tego co ci pomoglo, ale juz

Gość gość
Stosuj po prostu te co masz rzeczy ale na koniec nałóż po prostu jakaś odżywkę i tu jest!!!!! pamiętaj idź do apteki bądź z tołpy kup odżywkę naturalna albo w zielarskim bo w innych więcej chemi :) Blondynka

Gość gość
Nie szukam preparatu na utratę włosów bo z tym już jako tako problemu nie mam (wypadają ale myślę że jest to ilość w normie). Kiedyś po kąpieli to w wannie leżało ich full a teraz dosłownie kilka także myślę że efekt jest ok ! Gliceryna? Ale to się gdzieś w drogerii kupuje? No właśnie czytałem o jakiś kosmetykach które na sam koniec się nakłada ale ja nie wiem co i faktycznie wolałbym coś bez chemii bo doświadczenie mam takie że to na mnie źle działa... A jak idzie się do sklepu coś kupić to staje się przed ścianą wyborów i bądź tu mądry i wybierz co trzeba :-P Chciałbym żeby było to coś co szybko można zaaplikować i nie trzeba z tym siedzieć godzinę by był efekt.. nie wiem czy coś takiego istnieje..