Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię jej jekow

Polecane posty

Gość gość

Nie znoszę jak jeczy podczas stosunku. No nie cierpię tego.

Gość gość
Wolałbym żeby stękała

Gość gość
Miałem taką jedną, co zamiast jęczeć to wydawała z siebie ryk wyjca. Takie przeciągłe "oooooo". I tak w kółko, oooo, oooo, oooo. Jak jakiś debil w piwnicy chowany, co go pierwszy raz wypuścili i zobaczył jak świat wygląda. Z początku to było zabawne, ale potem to dosłownie mi nie stawał. Inna cały czas jęczała "nie, nie, nie, nie nie". Miałem tego dosyć. Inna z kolei darła się jakby ją mordowali. Naprawdę byłem pewien, że sąsiedzi wezwą policję. Bo to nie brzmiało jakbym kogoś ****ał, ale mordował. Lubię jak kobiety zachowują się normalnie a nie odwalają takie cyrki.

Gość gość
Bo udają ale cos im nie wychodzi

Gość gość
dziś x Hahaha ale sie usmialam :D

Gość gośćbaba
no co chcesz,aktoreczki chcą być DOBRE w łózku :/

Gość gość
Miałem jeszcze jeden fajny przypadek z tym wyciem i aktorzeniem w łóżku. Fakt, że sporo wypiliśmy. Ale dziewczyna wiła się w łóżku jak ranna dżdżownica. Przy tym fajtając rękoma na wszystkie strony. Wydawała przy tym jakieś dziwne dźwięki. Byłem mocno podpity i przez te jej cyrki nie mogłem normalnie się kochać, bo ona wiła się i machała tymi łapami. I coś mi do łba strzeliło, że ona może lubi na ostro, rozumiecie, BDSM, podduszanie, lekka przemoc. No byłem podpity i na taki pomysł wpadłem (miałem wczesniej takie doświadczenia z dziewczynami). Więc trach jej z liścia w twarz i to tak porządnie. Zebyście widzieli jej minę. Momentalnie przestała się wić i wydawać takie dźwięki.

Gość gość
Pewnie łapałeś dziewice które nie wiedziały co i jak się robi w łóżku. Przerzuć sie na prostytutki, lepiej do ciebie pasują.

Gość gość
Jedna taka wydawała wciąż ten sam dźwięk. Kiedy dochodziła cały czas to samo tylko głośniej, masakra. y, y ,y ,y YYYYYYYY

Gość gość
A potem przyszła mama i kazała ci położyć ręce na kołdrę.

Gość gość
Nie przerywaj ciołku bo nie dojdziesz.

Gość gość
a jak taki sapie i sapie jakby zaraz miał zdechnąć. to ci dopiero frajda.

Gość gość
Jakie debile was Jeszcze będziecie ograniczać kobiety w łóżku ? Ja lubię jęczeć i to na maksa i stękać bo mi dobrze i mnie podnieca to i jeśli ktoś by mi powiedział ze ja mam się zamknąć to by był momentalnie koniec żałosnego związku Jeszcze tego k***a brakowało żeby się czepiać naturalnej rzeczy

Gość gość
Powinieneś się cieszyć ze kobiecie przyjemnie jeśli stęka na cały dom. Albo cieszyć ze w ogóle stęka bo to znaczy ze o dziwo ją podnieciłeś

Gość gość
Idioci i założę się ze żadna nie stękała przy was bo nie podnieciliscie jej wcale i tu udajecie fajnych

Gość gośćkochanica
głupia jesteś,naturalne dzwięki to co innego niż jęczenie żeby coś pokazać ,ja jestem naturalna będąc bardzo podnieconą i nigdy niczego nie udaję

Gość gość
Sama jestes głupia kretynko! Właśnie mi chodzi o NATURALNE DŹWIĘKI. ja naturalnie się dre bo jestem taka podniecona zawsze ze mam 5 orgazmów pod rząd aż siedzieć nie mogę potem :D

Gość gośćkochanica
no to drzyj tego ryjka :-) dobrze ze ja nie musze tego słuchać wole męskie naturalne odgłosy oni nie udają i nie drą pysków

Gość gość
Właśnie ja mam to automatycznie bo mi tak dobrze:) Ale co ty możesz wiedzieć jak Ty pewnie te 5-8 orgazmów masz miesięcznie a nie ... dziennie jak ja :)

Gość gość
Jeśli one wszystkie musiały udawać, to znaczy że ty byłeś beznadziejny w łóżku, haha :D

Gość gość
4:34 Hahaha No właśnie o tym mówię poza tym wydaje mi się ze autor jest prawiczkiem i jutro ma sprawdzian z pierwszej gimbazy

Gość gośćkochanica
zanalizujcie jego życiorys od dnia poczęcia opierając się na fakcie darcia mordek przez wariatki :-)

Gość gośćkochanica
możecie też w to jakoś sprytnie wpleść ilośc moich orgazmów bo już były takie przymiarki :-) poczytam w przerwie jak wam wyszło

Gość gość
Ale ty kochanica jesteś ten facet, więc nie bedziemy nic pleść.

Gość gośćkochanica
przestań,jestem kobietą,przysięgam ,nie wymiękaj,zadanie nie było takie znowu trudne,za 15 minut czytam

Gość fetysz
Chciałabym poznać taką kobietę która ma tyle orgazmów . To by była zabawa