Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Agnieszki

Alergie pokarmowe u dziecka i alienacja

Polecane posty

Gość Mama Agnieszki

Czuje sie okropnie. Moja 6 letnia corka ma alergie na mleko i pochodne, jajka, orzechy, czesc owocow i warzyw. Kilka razy w ciagu jej zycia byla zabierana przez pogotowie i ratowano jej zycie. Nie bede opisywac jakim cudem doszlo do takich sytuacji. Rodzina juz wie jak koncza sie poroby podania jej tortu urodzinowego przez moja ciocie. Chcialam napisac o tym jak spoleczenstwo podchodzi do alergii. 1. Matka wymysla 2. Matka cuduje. 3. Matka sie patyczkuje. 4. Dziecko jedynaczka to nie maja co robic tylko alergie wymyslaja 5. Dawniej nie bylo alergii 6. Troszeczke nie zaszkodzi Bylam z corka na urodzinach u jej kolezanki i mama dziewczynki zrobila dla mojej corki specjany torcik z ryzu i jablka a ja sie poplakalam bo zazwyczaj mamy jedzenie w woreczkach. Byl to tak piekny gest tej mamy ze nie moglam przestac ryczec. Nawet nie wyobrazacie sobie jak samotne sa dzieci z alergiami jak moja corka

Gość gość
Współczuje :-( mój 9 letni syn ma tylko uczulenie na truskawki orzechy włoskie może popytaj lekarza prowadzącego jak możne temu zapobiec