Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszłabym

Polecane posty

Gość gość

Poszłabym Poszłabym za Tobą aż na koniec tęczy Wyśpiewałabym dla Ciebie Wszystkie melodie świata Pokazałabym Ci słońca świetlisty blask Wyszeptałabym Ci słowa których nikt nie słyszał Zaprowadziłabym Cię wprost do nieba bram Poszłabym za Tobą tam gdzie kończy się świat Dlaczego więc wciąż jeszcze się wacham?

Gość gość
taaaa, ale Elą nie jesteś, niestety :P

Gość gośćnn
Gdybyś wiedział.. Gydbys tylko wiedział jak czekam na Twó telefon wpatruję się w ekran nadaremnie nasłuchując a gdy już zabrzęczy cicho smutek mnie przepełnia bo to wciaż nie Ty.. gdybyś tylko wiedział ile moich mysli ciepłych leci ku Tobie z predkością światła tak pragnacych, marzących nie umiem inaczej... gdybyś tylko wiedział ile wieczorów spędziłam rozmyslając o Tobie.. i wcale nie potrafię być chłodną,rzeczową, kobietą jaką chciałbyś widzieć przy swoim boku... gdybyś tylko wiedział ile napisałam listów słów niewypowiedzianych ile łez wsiąkło w poduszke w ilu snach byłeś gdybyś tylko wiedział czy zadzwoniłbyś?

Gość gość
gość dziś Nie jestem Elą.... jestem nieważne kim....

Gość ogarnięty Krzysiek
Nigdy nie dzwonię do kobiet, które pierwsze wyznają miłość, nawet w takiej formie. Ty masz zadatki na nałożnicę byle jakiego faceta. Daruj więc sobie te częstochowskie rymy i nie wyprzedzaj NIGDY orkiestry :P

Gość gość
A już myślałam że ktoś tu zacytował jedną z moich ulubionych piosenek ale jednak nie.. Pozdrowienia dla autorki.

Gość gość
ogarnięty Krzysiek dziś Nie wyznaje nikomu pierwsza miłośći a pisać można co się chce. Głupie komentarze nie interesują mnie bo robię co chcę:-D

Gość gość
Napisał był teobie też taki wiersz, lecz spiesze sie do pracy..

Gość gośćWww
Nie skrzywdź mnie Nie skrzywdź mnie Bo za każdą z moich łez Życie kiedyś zemści się Ja upadnę W twardą ziemię wbiję się Lecz twój czyn też cię dopadnie Będziesz cierpiał z każdym dniem Coraz bardziej I uparcie pchać do przodu będziesz Głaz na twojej drodze A na twojej nodze Kula z moich smutków Nie pozwoli dalej iść Płaczę dziś Jutro będę wstawać Ból poczujesz ty I nie z mojej winy Jakby mogło ci się zdawać Upadłego poślę ci anioła Wykorzysta cię I nie zdołasz Spojrzeć w oczy jej Wbije nóż w twe ramię I uśmiechnie się Złowieszczo Dasz jej cząstkę swego świata Swój plac zabaw Karuzelę Będzie mówić że cię kocha Ściągnie z ciebie resztki sił I nie mrugnie nawet okiem Gdy przypomnisz jej jak wiele Dałeś siebie Cierp Teraz cierp Jak ja Gdy zniszczyłeś mi Mój świat

Gość gość
gość dziś Miłej pracy kimkolwiek jesteś

Gość ogarnięty Krzysiek
Nie stać cię na zeszyt w kratkę, żeby to wszystko pisać i zostawić dla potomności.? ;) Jak dla mnie pisanie, dla samego pisania jest denne, zwłaszcza, że ty ośmieszasz się błędami ortograficznymi, lalunia :P Popracuj nad tym 🖐️

Gość ogarnięty Krzysiek
wahać wahać 1. rzadko: poruszać czymś lub poruszać się ruchem wahadłowym; 2. wahać się: a) poruszać się ruchem wahadłowym; kołysać się; b) nie móc podjąć jednoznacznej decyzji; c) zmieniać się w jakichś granicach; oscylować :P

Gość gość Nieznajomy
ogarnięty Krzysiek dziś [09:13 Taki ogarnięty jesteś ze aż piszczy haha Widać to po twoim zachowaniu a niech sobie pisze dobrze czy źle jest wolność słowa nie podoba się nie czytaj

Gość gość Nieznajomy
orangutan Krzysiek,sam jesteś denny z tymi twoimi wypocinami :D

Gość gość
Pewnie żebym zadzwonił! Cholernie tesknie ale pierwszy się nie odezwę..

Gość gość Nieznajomy
Miłego dnia,autorko :) :)

Gość gość Nieznajomy
gość dziś A na co czekasz jak zależy to dzwoń

Gość gość
ogarnięty Krzysiek nawet nie ogarnia, że zakochanie zdarza się rzadko i jak kogoś już strzeli, to wtedy nie kalkuluje jak księgowa za biurkiem x Krzyśka żoną zostanie księgowa Hania :)

Gość gość
Lepiej razem być a nie tęsknić czy odchodzić .

Gość gość
księgowa Hania obliczy, że musi poczekać rok z wyznaniem uczuć, dwa lata z seksem, trzy lata z dzieckiem i cztery lata z rozwodem, który również będzie uwzględniony w biznesplanie :)

Gość gość
Krzysio będzie czuł się kochany aż znajdzie jej pamiętnik i wyczyta, że żoneczka stosowała się do porad z Pani Domu albo Super Expressu, w końcu pisali to światowej klasy specjaliści ds. sercowych. :D