Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Waga stoi w miejscu od miesiąca co robić?

Polecane posty

Gość gość

Witam, od 4 miesięcy jestem na diecie. Waga pięknie spadała, schudłam już 14 kg i nagle waga się zatrzymała i od miesiąca zadnego spadku. Diete trzymam dodatkowo codzien jestem na jakiś zajęciach sportowych. Czy to jest normalne? Czy powinnam coś zmienić żeby waga ruszyła.

Gość gabi71x
Powiem Ci,że mi również waga zatrzymała się gdy schudłam 16kg przestraszyłam się bo jednak nie taki był mój cel bo do zdrowej wagi brakowało mi jeszcze 15kg więc to nie mało i zakończyć diety nie chciałam dlatego też postanowiłam że wspomogę się suplementacją African Mango http://szczupla-kobieta.pl dużo czytałam na temat tego suplementu i bardzo mnie zaciekawił i przekonał ;) zamówiłam zaczęłam go przyjmować i oczywiście dieta taka jaka wcześniej,ćwiczenia na chodziłam od samego początku na aqa aerobik i zumbe więc nie przerywałam tego i waga ruszyła w końcu zaczęła spadać i już po tygodniu spadek wagi -1,5kg super sprawa;)

Gość zuziś
Bez jakieś pomocy moja waga nawet nie drgnęła mimo że nie jestem leniuchem i w miarę zdrowo się odżywiam. Ale z jagodami acai ruszyło z kopyta. Ale tak to już jest że latem łatwiej utzrymać wagę. Zawsze tyję zimą mimo, że staram się unikać zbędnych kcal.

Gość qwertinka
a sorawdzałas wodę?? Moja dietetyczka mówi, ze niektóe osoby nie chudną bo mają "złą" wodę :p Powinna byc taka o ph powyżej 7 jak krew człowieka np veroni hydration