Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiego wyboru dokonać ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, moj problem jest skomplikowany..miałam chłopaka przez 4 lata, ok 4 miesięcy temu ze mną zerwał z dnia na dzień bez zbędnych wyjasnien. Byłam załamana,wpadlam w depresje bo jestesmy osobami które nadają na tej samej fali,nigdy sie nie klocilismy,miałam z nim same cudowne wspomnienia. Cóż miną czas ja wyjechalam do innego miasta,zamieszkałam tam ciągle teskniac za byłym no ale poznalam faceta który był zupełnym przeciwieństwem mojego byłego wiec sprobowalam z nim być, były dni ze myslalam ze juz go naprawdę kocham (byłam świadoma ze pocieszam sie po stracie miłości życia) a bywały dni i tygodnie gdy plakalam za byłym nic nie mowiac o tym obecnemu partnerowi bo naprawdę chciałam go szczerze pokochać. I teraz meritum mojego problemu.. Ostatnio obecny partner wyznał ze kocha mnie nad życie ze jestem dla niego stworzona ze nigdy nikogo tak nie kochał ze dzięki mnie jest innym człowiekiem, odnalazł spokój i chciałby założyć rodzinę właśnie ze mną... W tym samym czasie mój były (jak sie okazało wyjechał wczesniej do wojska i jedynym powodem zerwania było to ze on nie chciał abym na niego czekała i cierpiała bo on tak bardzo mnie kochał ze nie mógł mi każąc czekać ) no właśnie mój były wrócił na przepustkę i wyznał ze nadal i ciągle mnie kocha ze był głupi myśląc ze zapomni ze wie ze jesteśmy bratnimi duszami.. I pomiędzy jestem ja która musi dokonać wyboru bo dostanie załamania nerwowego (jestem osoba bardzo uczuciowa i ni chce ranić innych ) pomocy iść za sercem -wrócić do byłego ale on nadal będzie w wojsku bo to kocha a ja bede widywala go raz na 2 miesiące i nadal będę tęskniła czy spróbować z nowym partnerem i wybrać rozum- i może takie prawdziwe uczucie przyjdzie z czasem bo to nie jest tak ze nic do niego nie czuje to genialny facet i wiem ze on zrobiłby dla mnie wszystko,rzucił wszystko żeby być blisko mnie ... Co robić rozum czy serce ... To najtrudniejsza decyzja w moim życiu

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jakiego wyboru dokonać, jaki Cię uszczęsliwi, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Błędem jest myślenie że wybiera się między sercem a rozumem. W prawdziwym uczuciu rozum nie stoi w sprzeczności do decyzji serca lecz tylko je umacnia. Gdybyś znalazła się na bezludnej wyspie i mogła zabrać ze sobą tylko jednego z nich, którego wzięłabyś? W głębi siebie z pewnością znasz odpowiedź.