Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miasto Namysłów  woj opolskie

dlaczego z jakiej racji kaczyński z żoną jest pochowany na wawelu???

Polecane posty

Gość miasto Namysłów  woj opolskie

niby z jakiej racji kaczyńscy są pochowani na wawelu? przecież nie mieli żadnych zasług to była tylko zwykła para prezydencka a nie jacyś królowie przecież oni powinni być pochowani na normalnym komunalnym cmwntarzu a nie w krypcie nie rozumiem tego i to nienormalne robia z nich bogów albo gorzej a jarek kaczyński ciagle porusza temat smoleńska kogo to obchodzi niech sam sie tym zajmuje

Gość gość
Namysłów wreszcie cos madrego napisałeś lubie twoje miasto ale nie do przesady ,też uwazam że kaczyńscy powinni być pochowani na zwykłym cmentarzu a nie w krypcie

Gość gość
pewnie brat w stosownym czasie będzie chciał być tam dochowany do "rodzinnego" grobu :)

Jeszcze gdyby pochodzili z Krakowa,urodzili sie w nim lub mieszkali to bym zrozumiała nawet to, że leżą koło Piłsudskiego ;) a tak to tak jak ktoś wyżej napisał-Jarecki sobie miejscówkę uszykował. Cześć Mateusz, pamiętasz mnie?

Gość gość
tak ale kaczyński powinien być pochowany pod jednym z namysłowskich supermarketów pod parkingiem albo pod gnojownikiem w dziurosławiu oborniczym koło lublina :D

Gość gość
sorry pod supermarketami czy pod gnojownikiem to i tak za wielkie zasługi najlepiej pochować ich pod płotem

Gość miasto namysłów woj opolskie
z pochowaniem pod płotem i supermarketami itd to był żart a tak na poważnie to powinni być pochowani na normalnym cmentarzu bo to zwykła para prezydencka bez zasług

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
To bardzo proste. Wawel jest praktycznie wlasnoscia Kosciola a zarzadzajacym jest Dziwisz.Dziwisz jest zwolennikiem PiS z powodow finansowych. pochowanie kaczynskich na Wawelu zagwarantowalo staly,duzy strumien pieniędzy od zwiedzających. I tyle,a co dostal od Pis ,tego nie wiadomo

Gość gość
A jakie zasługi miał Jaruzelski, że go pochowali na Powązkach??? Zamordował tyle ludzi, sprzedał nasz kraj, a wy się zastanawiacie dlaczego Kaczyńskich pochowali na Wawelu... żal mi was komuchy

Dlatego żeby państwo złączyć więzami z kościołem i dlatego, że jego brat ma manię wielkości. Politycy nikczemnego wzrostu częstą tak rekompensują sobie kompleksy.

Gość gość
ej nie wiem czy zauważyliście w pomarańczowym nicku pod tytułem tego tematu miasto Namysłów woj opolskie (zauważyliscie?)

Gość gość
a ty idioto naprawdę nie widzisz różnicy między kryptą pod katedrą na wawelu, a zwykłym, bądź co bądź, komunalnym cmentarzem powązkowskim? :o