Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Verk

Sen o dziecku z zespołem downa

Polecane posty

Gość Verk

Witam Chciałam wam dzisiaj opowiedzieć o śnie, który dziś miałam. Dodam, że sny są bardzo ważne w moim życiu i bardzo interesuje mnie to zagadnienie jaki wpływ na życie mają sny, patrząc z psychologicznego punktu widzenia,bo żadne wróżki, karty i ogólnie pojęta ezoteryka nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Ale dobrze przejdźmy do rzeczy, otóż miałam dzisiaj sen, że byłam na jakiejś imprezie, wiele znajomych mi osób tam było, wszyscy się bawili, tańczyli, ja także. Ale W pewnym momencie stwierdziłam, że pójdę na chwilę odpocząć i poszłam usiąść na kanapie w ustronnym miejscu, później dosiadł się mój chłopak. I siedząc tam, zauważyłam że jakieś małe dziecko około 2 letni chłopiec sam chodzi sobie bez opieki, było to dziecko z zespołem downa. Nikt się nim nie interesował. Zawołałam go i wzięłam na kolana. Zaczęłam się nim zajmować,nic nie mówił, ale za to okazywał wiele czułości gdy wzięłam go do siebie. Przytulał się, chciał mnie całować jak to dziecko, ja również odwzajemniałam jedno uczuciowość i bardzo polubiłam tego chłopczyka. Nie miałam żadnych uprzedzeń, tylko przeogromną sympatię do tego dziecka. W chwilę się do niego bardzo przywiązałam. Jak myślicie co może oznaczać taki sen?? Proszę o jakieś interpretacje, wskazówki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować