Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WREDNY MAŁPISZON TO KUPA GOWNA ; D

Polecane posty

Gość gość

Kto spłodził tą pomyłkę ewolucji :o

Gość gość
jeszcze nie trafilam na ani jeden jej post a tyle hejtu zbiera

Gość gość
Nie trafiłas bo hejtuje z gościa,cpunka z patologi.

Wredny Malpiszon to bogini kobiecosci, prawdziwa pieknosc, prawdziwe cudo natury, pomylka ewolucji jestes ty analfabeto XD

Gość gość
Doktor cwel ty to zamknij mordę impotencie i bezrobotna p**do,lepiej :D

Gość gość
Doktor cweliuusz,jak to jesteś kochać kogoś kto cię totalnie olewa,mamejo p********a? :D :D :D

Bezrobota p**do, impotencie, rzucasz we mnie wyzwiskami, ktore zupelnie nie maja nic ze mna do czynienia, bo mi szef nie musi dac pracy zeby miec prace, sam sobie daje prace idioto, ja jestem kowalem wlasnego losu a nie szef tak jak w twoim wypadku, bo bez szefa bys taki wyszczekany nie byl idioto, a impotencja to niestety nie w moim przypadku, przykro mi slyszec ze twoj ojciec byl j3banym tepym impotentem hehe, pewnie wyszedles z innej spermy niz swego ojca, bo twoj ojciec nawet zak***sic nie umie :D🖐️

Gość gość
Wyborny debil z ciebie,psi wytrysku :D

Gość gość
Piszę nie mówię,pasożycie j****y na utrzymaniu mamusi :)

Ty jestes pazotytem na utrzymaniu obcego czlowieka swojego szefa :). Ja chociaz nie musze codziennie do pracy chodzic tak jak ty biedaku :).

Gość gość
I czego się cieszysz przegrany pedale :o

Gość gość
skoncz karmic tego trolla filipa, przeciez tebn idiota nie zna znaczenia slow, ktorych uzywa :O

Gość gość
Siedzi takie gowno filipek na damskim forum,bo to jedyne jego osiągnięcie w życiu,tu może kochać małpiszonka XD

wiesz, ja gram sobie codziennie od rana w gry, bo gdy musialem chodzic do zasranej szkoly to tylko o tym marzylem, i dzisiaj codziennie to marzenie mi sie spelnia, wstaje i siadam do gier online, i gram, i mam czas na wszystko co chce, wiesz jestem perkusista, moj gitarzysta ma duzo koncertow niedlugo, za ktore inkasujemy 150 funtow za koncert, a to lepiej niz bylo, bo wczesniej dostawalem po 50 funtow :). Widzisz? Praca jest dla takich idiotow jak ty, ktorzy nic nie potrafia, ja od malego gram na perkusji i dzisiaj w anglii jestem doceniany i traktowany z szacunkiem, do ciebie nikt nie ma szacunku przegrancu 🖐️

Gość gość
grasz na k****ach,dlatego jesteś szanowany :D

Nie oszukujmy się... Każdy na tym forum jest w mniejszym lub większym stopniu, kupą g****a. :classic_cool: Taka prawda. :classic_cool:

Nie mierz innych swoja miara, wszyscy ktorzy pracujecie i sie z tym obnosicie, gracie swojemu szefowi na fiutku, do tego sie mu nadstawiacie dla pieniedzy, bo codziennie jestescie przez szefa j3bani na pieniadzach w pupke, mnie przynajmniej nikt nie j3bie tak jak was :).

cyrylfm dziś Nie oszukujmy się... Każdy na tym forum jest w mniejszym lub większym stopniu, kupą g****a. cool.gif Taka prawda. cool.gif x Jak moge byc kupa gowna, skoro kupa jest gvwnem? Wypi3rdalaj debilu, mow za siebie kretynie j3bany

Gość gość
nie wiesz co oznacza wyraz: szef (i byc na jego????? utrzymaniu), biedak. opisujesz siebie jako utrzymanka, czyli zwyklego pasozyta zerujacego na pracy innych i nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy, kretynie :O twoje IQ oscyluje gdzies tak na poziomie ameby, rozmowa z toba to totalne zidiocenie, wiecej ma sie z rozmowy ze sciana :O

Gość Michał121212
Mnie nikt nie j***e na kase, bo to ja j***e innych na kase. :D

tak idioto nie wiem co to znaczy to o czym piszecie, bo mnie toz wyczajnie nie dotyczy, przykro mi to mowic ale ja pochodze z rodziny z wyzszych sfer a nie takich ulomnych biednych pajacow jak wy, ja nawet jakbym chcial isc do pracy, to mi rodzina nie pozwala :classic_cool:. Wiec wiesz, nazywaj pasozytem na utrzymaniu matki swoje przyszle dzieci, bo moje zycie to nie jest twoja sprawa, masz zwyczajnie bol dvpy, ze ktos nie musi i nie robi tego co ty, czyli PRACUJE XD. Miej pretensje do swojej rodziny ze splodzili takiego j3banego cymbala jak ty XD. Pozdrow swojego szefa, jutro przed praca blowjobik za premie pod koniec miesiaca? XD hahahah