Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ElwiraElwira

Coś jest nie tak

Polecane posty

Witam Was, założyłam konto z "przymusu", bo juz sama nie wiem co robić. Przejrzałam mnóstwo stronek w tym fora kafeterii ale nie znalazłam porady, która mogłaby mnie zaspokoić. Licze na Was kobietki. Mam 23 lata i jestem w związku ze swoim mężczyzną niecałe dwa lata. Od penwego czasu nam sie nie układało, teraz jest juz wszystko dobrze ale teraz zaczął kłaść nacisk na " chcę pobyć trochę sam, potrzebuje czasu dla siebie" ja to szanuje i czesto spędza po 4-3 godzin "sam ze sobą "az sie odezwie. Problem jest taki, że jak w tygodniu sie nie widzimy jest dla mnie przez telefon bardzo dobry gdy tylko widujemy się jest taki moze " oschły", sam z siebie mało daje. Mam wrażenie, ze szuka sobie innej na boku, bo wiecznie " mam coś do roboty", a gdy pytam sie grzecznie co robiłes przez te 4 godziny bycia sam ze sobą dostaje odpowiedź " wszystko", telefonu nie sprawdze, bo rpzecież moze wszystko usunąc(a sprawdzałam raz). Uważam, że cos jest na rzeczy, pytam sie czy cos sie dzieje ale odpowiada, ze wszystko jest dobrze i dostaje czułośc ale mam wrażenie, ze jednak cos nie gra. Kobietki jak sprawdzić czy on moze widuje sie z kimś?

Gość gość
może ma jakiś problem o którym wstydzi sie powiedzieć? bo udaje twardziela,uwaza,ze nie moze Ci o tym powiedziec bo by wyszło,że sie użala... to nie musi od razu być inna baba coś czuje że może po prostu sie czymś martwić..

Gość gość
Mój zachowywał się tak samo aż nie wytrzymał i sam się przyznał,że ma inną. Nie wiem jak to sprawdzić,dlatego sama byłam oszukiwana miesiącami. Gdy sie przyznawal powiedzial tez,ze jestem sama sobie winna,bo mialam tyle okazji sprawdzic mu telefon a tego nie robilam.

Gość gość3112
Kiedyś byłem łajdakiem . Może ma problemy o których nie chce żebyś się dowiedziała . Ja w młodości miałem zawsze problemy finansowe. Miałem pracę w której miałem dostęp do pieniędzy firmowych z których na koniec roku trza było wyjść na 0. No i zbliżają się święta , trzeba kupić prezenty ,kupujesz . Ale już wiesz że za tydzień musisz kombinować 4 tys. , i full stres . Dla pewności możesz przetrzepać kompa , historię przeglądania , może pocztę , wpisać jego nick w google , sprawdzić historię połączeń online.. wiele jest opcji . A pamiętaj nie ma kłamcy doskonałego .

Gość gość
Jak chcesz wiedziec, co on myśli, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl