Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 1TylkoJa

Mój pierwszy kontakt erotyczny :D

Polecane posty

Gość 1TylkoJa

Siema! Opowiem tutaj o moich pierwszym kontakcie erotycznych bo był troszkę zabawny, nigdy nikomu nie mówiłem o tym :D Było to kilka ładnych lat temu, byłem wtedy w 2 liceum a moja panna w 1 liceum. Nigdy wcześniej niczego nie robiliśmy poza całowaniem. Byliśmy wtedy na sylwku u jej koleżanki i oboje się mocno naj***liśmy :D Poszliśmy spać do pokoju od koleżanki. Pół nocy się lizaliśmy :D Ona leżała na mnie (byliśmy w ubraniach) Ja, że mocno opity gorzałką to i bardziej śmiały wsunąłem ręce pod spodnie i ugniatałem jej nagi, krągły tyłeczek. Jako, że w żaden sposób nie protestowała moim kolejnym krokiem było wsadzenie palca w c**eczkę :D Wsadziłem, było ciaśniutko :D Moja panna nie protestowała a tylko słodko zaczęła mruczeć i cały czas się całowaliśmy. Trzymałem tak chwilę ten palec w cipce, gdy się po chwili skapnąłem, że nie wsadziłem jej palca w cipkę tylko w tyłek XDXD Nie ukrywam, że strasznie mnie to podnieciło. Zacząłem energicznie wsadzać i wyciągać palec z jej choco-groty. Ona cały czas tylko mruczała słodko. Rano ani później w ogóle o tym nie gadaliśmy, może o tym nie pamiętała bo była tak naj****a :D Z innych przyczyn rozstaliśmy się 2 miesiące później a szkoda bo liczyłem, że ją namówię na anal :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować