Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Selinalu

Czy ja mam nieproporcjonalną figurę?

Polecane posty

Gość Selinalu

Czy wedlug Was jestem bardzo nieproporcjonalna? Jestem niska mam 157cm ważę 50kg Takie są moje wymiary: ramiona - 89cm biust - 90cm talia - 63cm biodra - 95cm udo - 53cm

Gość gość
Wielka dupa i małe cycki. Tak, jesteś nieproporcjonalna

Gość gość
Nie wiem czy nieproporcjonalna, ale wg mnie gruba.mja przy takim wzroscie waze 43 kg.

Gość gość
Moha dziewczyna przy 168 waży 53 i ma małą oponke wiec ty masz opone o ursusa

Gość gość
niska krepa:D i do tego plaska

Gość Selinalu
Gruba to ja nie jestem, jak ważyłam mniej to miałam same kości, zero kobiecych kształtów. Teraz nosze ciuchy w rozmiarze S. I słyszę że jestem szczupła a od niektórych jeszcze usłyszę że dalej jestem chuda.

Gość gość
Autorko nie słuchaj ich, masz świetne wymiary a tu piszą zazdrosne c**y :D Dodam że modelki mają podobne wymiary.

Gość Selinalu
Brzuch mam płaski. Nie mam żadnych waleczność ani oponki.

Gość gość
Nie wcale nie masz :D Przy tym wzroscie widac kazdy nadprogramowy kilogram a ty masz nadwage

Gość gość
Widać że to piszą grube baby :D Nie ma nadwagi, jej BMI wynosi 20 a nadwaga jest od 25, więc musiałaby ważyć co najmniej 60kg żeby była gruba :P A dziewczyna ma ładne proporcje, jest szczupłą a przy tym ma biust do ręki i ma na czym siedzieć :) a skoro nosi S to nie można jej w żaden sposób nazwać grubą.

Gość gość
Co wy pi/erdzielicie? :o autorka jest szczupła, ma dobre proporcje a według was jest gruba? :o albo piszecie prowokację albo jesteście zdrowo je/bnięci.

Gość gość
Dziecko powinno ssać penisa tak samo jak mleko matki a pedofilki powinny miec obciete cycki za obmacywanie dzieci.

Gość gośćbibii
Ja mam bardzo podobne wymiary tylko mam 65cm w talii, w ramionach 92cm a w biodrach 94cm, wzrost 159cm i jestem szczupła! I sama słyszę że powinnam jeszcze przytyc a ważę 52kg.

Gość gość
Chuda przy 157 i takiej wadze? Ta, sluchaj takiego p********ia. To niemozliwe. A rozmiarowkamo niczym nie sadzi. Teraz Ski robia wielkie, nawet xs na mnie bywaja za duze. Spodnie czy leginsy musze kupowac xxs.

Gość gość
Najlepiej daj zdjecie bez twarzy najlatwiej tak bedzie ocenic. Opiniami inncyh sie nie sugeruj, bo z grzecznosci zapewne tak ci mowia.

Gość gość
Jesteś okay i na pewno nie gruba. Ja przy tym wzroście wazę 47 kg a w biodrach mam 100 cm - i tez zaliczam sie do szczupłych.

Gość Selinalu
Niektóre spodnie mam w rozmiarze XS najwięcej mam w rozmiarze S. Nie uważam się za grubą, bo jestem szczupła, uważam że wyglądam lepiej niż gdy ważyłam 43 kg i mogłam liczyć sobie zebra, kręgi, a kolana były grubsze od uda i jeszcze potwornie wyglądały moje ręce jak u śmierci (takie określenie usłyszałam od lekarza)... Miałam niedowage. Teraz ważę 50, dalej jestem szczupłą, czasem słyszę że jestem chuda. Nie wiem czy to specjalne prowokację czy co, bo się nudzicie, ale temat jest o czymś innym.

Gość gość
Przy 43 nie jestem wychudzona btak jak TY to opisalas. Owszem dosc szczupla, ale nie wychudzona, zwlaszcza, ze sporo cwicze i mam ladnie umiesniony brzuch, a nie wklesly, wyrzezbione ramiona, zamiast chudych grabii. Przy 50 kg wygladalabym tragicznie i wg mojej opinii kazda niska daiewczyna nie wyglada dobrze przy takiej wadze.

Gość gość
Każdy ma przecież inna budowę ciała dlatego każdy inaczej wygląda mając tą samą wagę i wzrost. Np gość dziś Ma tyle samo wzrostu, waży mniej a ma więcej w biodrach, dlaczego? Bo każdy ma inną budowę ciała. Ja ważę 59kg a mam 164cm a wyglądam tak jakbym 50 wazyla (91-62-89, udo 49), a moja znajoma ma 169 również waży 60 a jej się boki wylewaja w talii ma prawie 80 cm a w biodrach ok 105cm (wiem jakie ma wymiary bo razem zamawiamy sobie ubrania) Widzisz, ona wyższa, waga podobna a mimo to ona uchodzi za puszysta a ja za chudą

Gość gość
gość dziś A ty jakie masz wymiary?

Gość gość
Nie mam pojecia, nigdy nawet niemierzylam sie z taka dokladnoscia

Gość gość
Shakira ma 156cm i waży 60kg! Wszyscy uważają ją za szczupłą.