Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sigurowa92

Objawy ciąży, krwawienie i negatywne testy.

Polecane posty

Gość sigurowa92

Witam.Chciałam poznać Wasze zdanie bo większość z Was wiedzę ma znacznie większą ode mnie. Miałam wszystkie pierwsze objawy ciąży, od podwyższonej temperatury, po obolale napuchniete piersi, pojawiające się na nich żyły, po bóle jajników. Mogłyby to być objawy zbliżającej się miesiączki, ale czułam, że brzuch boli inaczej, jak nigdy, a piersi napuchly bardziej niż zwykle, stały się nie nabrzmiale, a pełniejsze i wyjątkowo mocno wrażliwe. Miesiaczkę dostałam w terminie, ale trwała dwa dni, nie 5, a przez dwa kolejne plamilam. Piersi nie bolą już, ale zostały powiększone i wyczuwalne są pod nimi zgrubienia, wyszły na nich kolejne żyły, podobnie jak na udach i brzuchu po bokach. Ciągle mnie mdli i sikam średnio co godzinę, budzę się dwa razy w nocy. Najbardziej niepokoją mnie piersi bo wygląda tak jakby dookoła skutków wyszły mi żyły, które stworzyly wokół ich ciemne otoczki. Czekam na wizytę i ginekologa, ale są święta więc trochę poczekam. Czy według Was możliwe jest abym pomimo okresu była w ciąży? Czy któraś z Was miała podobną sytuację?

Gość sigurowa92
Dodam, że dziś powinien być 4 dzień mojej miesiączki. Robiłam test i wyszła jedna krecha.