Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie slodycze dajecie dzieciom na Halloween

Polecane posty

Gość gość

Bo ja mam tylko rodzynki w czekoladzie i tabliczkę czekolady mlecznej, może być?

Gość gość
Nic nie dam cholernym bachorom, niech starzy im sponsorują słodycze. W doopie mam obce bękarty

Gość gość
Nic nie dam.Na drzwiach powiesilam przed chwilą kartkę, ze tu nie ma halloween, serio. Mam nadzieję, ze nie będą pukać. Żałuję że w tamtym roku tak nie zrobiłam

Gość gość
Wy tak serio? U nas nie obchodzi się żadnego halloween.

Gość gość
Ja mam mamby, cukierki michałki i lizaki to powinno wystarczyć

Gość gość
U mnie tylko w szkole się to praktykuje, dzieciaki biegają od klasy do klasy i proszą o słodycze /pracuję w szkole/. Do domu nigdy nikt nie zapukał. Jeżeli jednak pofatygowaliby się to mam zawsze jakieś słodycze. Nawet nie myślałam o tym, ale dałabym garść cukierków.

Właśnie parę minut temu usłyszałam pukanie do drzwi. Patrzę przez wizjer i widzę trójkę przebierańców... Nie otworzyłam. Lubię dzieci, ale jestem stanowczo przeciwko halloween i moim zdaniem nie powinno się przyuczać ich do "świętowania", a dając im słodycze w takich sytuacjach pokazuje się, że to jest dobre i powinny tak robić. Wolę obdarowywać dzieci słodyczami przy innych okazjach albo w ogóle bez.

Gość gość
Ja daję batony princessy. Nie daję cukierków, bo mieszkam w domku i jak kiedyś dałam to dzieciaki nasyfiły papierkami na podjeździe. Batona nie zjedza od razu

Gość gość
U mnie na osiedlu szeregowcow jest wywieszka o zbiórce dzieciaków, że od 18 mają chodzić, mało tego sąsiedzi będą chodzić z dwulatkami! Ja.mam dwuletnie dziecko i w żadnym wypadku nie będę z nim łazić po cukierki!

Gość gość
nic nie daję bo nie mieszkam w USA , tu w Polsce obchodzimy wszytskich świętych oraz zaduszki

Gość gość
Kupiłam w chooy landrynek na luz, a niech sobie zębiska połamią to za rok odpuszczą łakome smarkacze

Gość gość
To Polska to celtyckie święto jest tu równie na miejscu co Ramadan :D

Gość gość
17.06 podobnie. Przed chwilą mi dzwoniły do drzwi i na chama pukaly. Byłam pod prysznicem. W nosie mam obce dzieci żebrzące u drzwi o kasę. Kolednicy dostają ode mnie kasę ale to było chamstwo dzisiaj.

Gość gość
Tak, tu jest Polska, już widzę jak wszyscy obchodzicie Dziady - nasze rodzime święto. A nie importowane wszystkich świętych