Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze wszelkiej maści konserwatystow

Polecane posty

Gość gość

Wsteczne ciemniaki, chamy, agresorzy, szowinisci. Nie da sie wytrzymac w ich towarzystwie. W dodatku liza buty klerowi.

Gość gość
Popieram ! Dodałabym wchodzą w du..pę klerowi bez mydła,

Gość gość
Nigdy nic nie wywalczyli dla swiata dla biednych , chcieli tylko przywilejow dla siebie. Dyskryminuja innych za poglady, ninawidza biednych, nie szanuja kobiet. Nie wiem skad ta popularnosc dla konserewtyzmu

Gość gość
to zapewne konserwatysc wywołali wojne swiatowa lewica jest odpowiedzialna za głod na swiecie zobacz ile ameryka wydaje na zbrojenia

Gość gość
19:06 gorzej, obczaj wenezuele. :D a na drzewach zamiast liscie wisiec beda komunisci, a tuz obok komunistow rozstrzalamy socjalistow!

Gość gość
wenezuela to nic ale kuba czy chiny albo korea polnocna tam panuje istna swoboda ludzie ciesza sie ze maja takiego dyktatora gdy on płacze to cała korea płaczy gdy sie smieje to cała korea sie smieje

Gość gość
Przykra sprawa, ja jestem konserwatystka.

Gość gość
Autorka chce wolnosci i praw dla kobiet takich jakie wywalczyly lewicowe organizacje i feministki w szwecji :p

Gość gość
Żałosni są ci łysi prawilni chłopcy o twarzach nieskalanych głębszą myślą. Ich świat kręci się dookoła lokalnej drużyny kopaczy piłki, wszędzie widzą zagrożenie dla wielkiej Polski. Nawet śmietniki i drzewka są dla nich lewackie, zwłaszcza po meczu. Obowiązkowo bluza made in china z napisem śmierć wrogom ojczyzny albo z hasłem o żołnierzach wyklętych. Zapytani o jakąś historyczną datę robią najczęściej yyyyyyy. Taka prawda.

Gość gość
Przykro mi ze tyle osob wyrobilo o mnie zdanie nie znajac mnie tylko dlatego ze identyfikuje sie jako konserwa :'(