Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenaxxxxxxxxxxxxx

MALY WIELKI PROBLEM

Polecane posty

Gość magdalenaxxxxxxxxxxxxx

Jestem szczupłą, proporcjonalną dziewczyną.Mam pełne usta, duże piwne oczy, mały nos i brązowe włosy.Jestem drobnej budowy, szczupłe ramiona, ręce mam wcięcie w talii i duze, jędrne pośladki.Ale moim problemem są piersi w rozmiarze A.Przez ta wielkość duzo tracę :( zastanawiam sie nad ich powiększeniem bo to temat który ciagle mnie meczy.Co mężczyźni myślą o kobietach takich jak ja? Czy mniejszy biust jest aż takim powodem do wstydu?

Gość gość
natury faceta nie zmienisz

Gość gość
ręce mam - całe szczęście, że masz ręce :]

Gość gośćAdAAAmM
Dziewczyno nic w sobie nie zmieniaj !! Lepiej mieć cyce do kolan? tak? Mi osobiście podobają się na "dłoń" więc masz ciało idealne! Więcej pewności siebie!

Gość gość
Możesz pokazać? Ocenię.

Gość gość_facet_27
Jeśli masz duże seksowne pośladki, to niczego więcej nie potrzebujesz. Jest wielu facetów dla, których rozmiar piersi nie ma znaczenia. B.

Gość gość
i slusznie masz z tym problem piersi to atrybut kobiety, ty ich nie masz więc NIE JESTES KOBIETĄ!!!!

Gość gość_40
fajna jestes wieksze piersi ci nie potrzebne , wezme Cie taka jaka jestes, lubisz sie kochac ? jesli tak to dopiero jest zaleta ! A.

Gość gość_facet_27
P.S. Nie słuchaj hejterów, zawsze naturalna kobieta będzie lepasza niż sylikonowa lala. Sztuczne cycki zawsze beda wygladac zle.

Gość gość
Ona dawno na innym temacie a wy się pocicie

Gość gość
na twoim miejscu zbieralabym na operacje im wczesniej tym lepiej :)))

Gość gość
A ty to masz pewnie do kolan

Gość magdaxxxxxxxxxxxxxx
Już sama nie wiem co o tym myśleć.

Gość Q29
Nic w sobie nie zmieniaj! Sądząc po opisie jesteś zgrabną, naturalną dziewczyną, a ja takie uwielbiam. I zamiast dużego biustu wolę ładne pośladki. Nie ma nic seksowniejszego niż naturalność! :)

Gość gość_facet_27
Jak masz ochotę to sie odezwij, może będę w stanie jakoś rzetelnie Tobie pomoc. justdoit0@gazeta.pl

Gość magdaxxxxxxxxxxxxxx
Może to głupio zabrzmi, ale mój kompleks nasilił się przez rodziców chłopaka.Jego mama ma olbrzymie piersi i za każdym razem kiedy ich odwiedzam w moją stronę kierowane są dziwne uwagi.Ojciec to matki: nie chudnij bo nie będziesz miała cyckow i będziesz wyglądać odrzucająco, matka do mojego chłopaka: xxx już dorosła, jest kobietą takie piersi jej urosły itd. Wszystkie te słowa biją w moją osobę okropnie :(

Gość gość
Zmień adres na judiota to może jakaś da się nabrać a ty zaraz będziesz się trzepał, specjalisto.

Gość gość_facet_27
Spier*****, wujek dobra rada i znawca sie znalazl.

Gość gość
nie ma co okłamywac się nawzajem, im większe piersi tym bardziej podniecające dla KAŻDEGO faceta.osoby tutaj próbują Cię na siłę pocieszyć, ale nie ulegaj temu.lepsze male naturalne niz sztuczne duze ale nie oszukujmy sie dla nas facetow to troche odrzucajace

Gość gość
Moja żona ma bardzo zgrabne A. Zawsze miała taki tłum amantów, że nie wiem jak się dopchałem. Jednak udało się i teraz jest ze mną. Seksapil nie ma związku z rozmiarem tylko z urokiem osobistym.

Gość gość
Judioto, już się wytrzepałeś?

Gość gość190
jezeli facet jest z toba i mowi ci ze twoje cycki mu sie podobaja to robi to specjalnie!! co ma ci innego powiedziec? ze wygladasz jak niedorozwiniety chlopiec?