Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 razy w tygodniu na pole dance, bez zmiany diety

Polecane posty

Gość gość
Też myślałam nad tym.

Gość gość
powinnaś zabrać się do solidnej roboty... 2 godziny to jest nic w takim przypadku

Gość gość
2 godziny pole dance nie równa się 2 godzinom fitnessu. Pole dance to mega ciężkie ćwiczenia które bardzo rozwijają mięśnie. Nie licz na spektakularne efekty po 2 tygodniach. Ale bądź systematyczna a zobaczysz efekty :)

Gość gość
Moim zdaniem bez zmiany diety na redukcyjną raczej niewiele zyskasz.

Gość gość
Dieta dałaby dużo ale...bez tego też dasz radę, jak wyrobisz mięśnie to one będą pożerać bardzo dużo energii i w ten sposób schludniesz. Ja pierwsze zauważalne efekty miałam po 2 miesiącach pole. Koleżanki zwracaly uwagę że jakoś wysmuklałam, widziałam jak moje mięśnie rosną. Ale na efekt w miarę zadowalający to pół roku czekałam. Ale da się! :)

Gość tadam31
Ja stawiam na dużo ruchu ale również na dietę ;) chodzę na jumping na trampolinach plus dieta( sama sobie rozpisuję co niedziela) do tego suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl i chudnę przeważnie 5kg na miesiąc zdarza się że jest 7kg ale to jak dodatkowo jeszcze w miesiącu pochodzę na basen to wtedy wynik spadku wagi jest jeszcze lepszy ;)