Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On 26 po studiach ona 18 w 3 klasie technikum

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o takiej różnicy wieku?

Gość gość
Po co mu tak stara baba?

Gość gość
A co jeśli uprawiają seks?

Gość ina®
Mialam podobna sytuacje. Ja mialam 18, a on 27,5 po studiach, dosc powazny-wizualnie srednio do siebie pasowalismy.:) Moja mama niezbyt to akceptowala. Teraz mam 20 wrocilismy do siebie po ponad roku.;)

Gość gość
ina® dziś to ta zdzira która robi loda nie wstyd ci bewstydnico? jeszcze takiego star**** brać co nie depiluje klaty?

Gość gość
ina® dziś co się śmiejesz udław się tym k*****m star**** co po 40stce mu wacek nie będzie stawal.

gość dziś Sorry ale nie ma najmniejszych problemow z erekcja-wrecz b szybko w pewnych sytuacjach.:D🖐️ z tego co wiem, od przyjaciolki zdrowemu mezczyznie po 40 rowniez staje bez problemu.:D a impotentem moze byc 25 latek.🖐️ ps. jestes chora:D:D

Gość gość
Ja mam starszego od siebie meza o 9 lat, poznalismy sie jak mialam 16 a on 25 lat, byl kolega mojego brata.

Gość byłem tam i ja
miałem 17 latke gdy miałem 26, to nie działa, ona chce się bawić, a on już chce bardziej ustabilizować życie, to się rozleci, gwarantuje, ona pójdzie w teren

Gość gość
ina® dziś dziecko idź się zbadaj czy przypadkiem nie masz raka przełyku i raka o***tu z tego wulgarnego seksu.

Gość 16 to gòwniara
gość dziś Ja mam starszego od siebie meza o 9 lat, poznalismy sie jak mialam 16 a on 25 lat, byl kolega mojego brata. Zgłoś zdradzisz go, będziesz chciała młodość przeżyć ponownie, albo innego ku/tasa spróbować

Gość gość
16 to gòwniara wczoraj Pewnie ze 16 to gowniara, ja napisalam ze go poznalam jak mialam 16 a nie ze wyszlam zamaz jak mialam 16 :). Poza tym 9 lat to nie jest w dzisiejszych czasach taka duza roznica wieku, napewno nie na zachodzie gdzie mieszkamy. Jesli chodzi o zdrade to na to nie ma zadnej gwarancji, mozesz byc rowiesnikiem i tez ciebie mozna zdradzic albo ty mozes zdradzic...