Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro HPV jest u mezczyzn nieuleczalne to taki mezczyzna jest juz naznaczony

Polecane posty

Gość gość
są różne szczepy tego wirusa. Masa ludzi ma tak zwane "zimno" na ustach od czasu do czasu, ale jeden z (chyba) trzech odman które powodują raka wcale nie ma 90% populacji

Gość gość
22:21 to jest opryszczka , a nie hpv

Gość gość
Byle kurzajki czy klykciny to mozliwe ze ma 90% ale juz rak szyjki macicy nie jest taki powszechny no i te bardzo onkogenne szczepy nie sa latwe do zwalczenia mnie dopadlo i pewnie bede miec usuwane chirurgicznie:-( nie wiem czy po takim zabiegu jeszcze jest mozlowa ciaza chyba juz mi sie nie uda:-(

Gość gość
Z tego co słyszałam to może być spowodowana również HPV. Na 100% kurzajki są tym wywołane.

Gość gość
Znalam kiedys goscia, ktory sie pochwalil, ze byl okres, kiedy zaliczal laki jak leci, codziennie inna, przez dosc dlugi czas. Potem spotykal sie dluzej z taka jedna, ktora tez miala wielu partnerow. Dodam ze ten facet zalil sie na kurzajki na dloniach, ktorych nie mogl sie za nic pozbyc. Jako go sie brzydzilam. No ale dzis pewnie kazdy juz ma ten syf ;/

Gość gość
Kazdy dotkniety hpv jest naznaczony czy kobieta czy meczyzna oby organizm zwalczyl wirusa i da sie z tym zyc

Gość gość
kuzwa co za ttuł... ze hpc do konca zycia... ?? ustepuje to g****o i tyle. dajcie spokoj juz z tym HPV.. masakra

HPV ustępuje z czasem. HSV (opryszczka) typu pierwszego (pierwotnie na ustach choć narządy też można zarazić) czy drugiego (płciowa) nigdy.