Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

psiaki bezdomne

Polecane posty

Gość gość

"Psiaki z klatek prosza o pomoc " Wejdz i wpisz na stronie fb.Psiaki niechciane szukaja domu,a jezeli nie mozesz jednego z nich przygarnac wspomoz jak mozesz w inny dowolny sposob.Gmina i miasto maja je gdzies,wszyscy umywaja rece.Ludzie o dobrym sercu ktorych jest niewielu probuja pomoc,ale ciezko temu podolac.

Gość gość
Biedaki

Gość gość
w każdym mieście jest plaga bezdomnych kotów, psów, a niektórzy to nawet królika wywalą, świnkę morską, albo nawet węża. Ten kraj jest pełen idiotów, alkoholików i zwyrodnialców. Za 500+ zrobi kolejny tatuaż albo przepije, kupi psa, a za chwilę wywali. Wszystkim nie pomożemy. U nas chodzi stale stado bezpańskich kotów, psów, hycel miejski wyłapuje do schroniska psy, a koty na wolności żyją krótko, nie atakują ludzi jak psy, więc większość osób ich nie zauważa. Miłego dnia

Gość pat29
Dokladnie ja tez nie jestem za 500 plus,jestem zdanis,ze czlowiek powinien isc do pracy i sobie zapracowac.Wiele osob z tego wzgledu porzucilo prace i maja w d...ie.Przeciez panstwo da.A biedne zwierzaki sa skazane na los jak im czlowiek nie pomozec to same rady sobie nie dadza.A takich ludzi jest malutko o dobrym sercu.