Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnocny

Sex w 34 tygodniu ciazy

Polecane posty

Gość gośćnocny

Co myslicie jest bezpieczny jesli wszystko jest ok. Mam opory bo boje sie wywolac wczesniejszy porod. A masturbacja? Jak bylo/ jest u Was ?

Gość Mama 2 plus 1
W tej chwili jestem w 18 ale w pierwszej ciazy na końcówce seks był albo na łyżeczkę albo na pieska ale ze tak powiem maz posuwał duzo bardziej delikatnie niż normalnie ;) Mozna tez sprobowac na jeźdźca ale mi ciezko było z dużym brzuchem tak sie poruszać.

Gość gość
Przy pierwszej ciazy sex byl do 40 tyg czyli prawie do konca (urodzilam w 41). Teraz jestem w 30 tyg, druga ciaza i jest ok. Seks jest srednio raz w tyg, bo na wiecej nawet nie mam ochoty, jakos nie sprawia mi az takiej przyjemnosci. Bez wielkiego brzucha jest o wiele lepiej ;) Ja najwieksza blokade mialam po porodzie, chyba z 3 miesiace przerwy mielismy, bo panicznie sie balam drugiej ciazy i mialam takie irracjonalne leki ze bedzie mnie bolec. Pozniej jakos doszlam do siebie.

Gość gość
uprawialiśmy sex przez całą ciążę, gdy miałam termin na czwartek a w piątek rano "przeterminowana" szłam do szpitala rano w piątek uprawiliśmy normalnie sex, a potem położyłam się na oddziale

Gość gośćtysi
Dzieki dziewczynu za odpowiedz. U mnie ichota jest , ale boje sie ze wywolan skurcze :)

Gość Jasmena
Uprawialam z mezem sex do samego konca. Ujezdzalam go, a on piescil moje wielkie piersi. Sex w ciazy byl cudny.

Gość gość
3 ciąże w każdej do końca.

Gość gość
Jestem w 32 uprawiamy normalnie . WIADOMO że po orgazmie brzuch twardnieje ale jest ok . Z kolei nie mogę od tyłu bo coś nie tam uciska dziwnie .. wole klasycznie albo na jeźdźca . Co do masturbacji .. niestety po kilka razy w tygodniu . NIE mogę się powstrzymać . :)

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Kamila 22lata, czekam na http://sextelefon.twojweekend.com/ zadzwoń i chodźmy się bzykać.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seksik? Mam na imię Melania, znajdziesz mnie na http://sextelefon.polska.ovh/ . Sprawię, że się rozluśnisz i spełnię wszystkie Twoje fantazje.