Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tam kobiety wyrwaliście jakiegoś przystojniaka?

Polecane posty

Gość gość

eeee

Gość gość
Jasne. Mojego męża. A co do "kosmicznych" wymagań, powiem ci jakie cechy wizualne wg 90% kobiet powinien spełniać facet. 1. Waga w normie. Siłownia? Bez przesady. Po prostu chodzi o to, żeby facet nie był bardzo gruby ani bardzo chudy. 2. Higiena. Tłumaczyć chyba nie muszę. 3. Pełne uzębienie. 4. Umiejętność dopasowania stroju do okazji. Pewnie, że nie musi chodzić ciągle w garniaku, ani mieć ciuchów z wybiegu. Chodzi tylko o to, aby np nie przyszedł w dresie na jakąś uroczystość. A ty chyba masz jakieś kompleksy. Sugeruje, bez cienia złośliwości udanie się do psychologa. Nabierz trochę pewności siebie

Gość gość
Słusznie prawi pani co sie wypowiedziała

Gość gość
gość dziś haha nie rozśmieszaj mnie

Gość gość
Co w tym śmiesznego? Bo nie rozumiem

Gość gość
gość dziś że piszesz kompletne bzdury facet powinien być zdecydowanie bardziej zadbany i atrakcyjniejszy.

Gość gość
Wyrwaliśmy

Gość gość
Wiesz, ja tego żeby chłop sobie robił manicure nie wymagam. I nie znam kobiety, która by wymagała. A atrakcyjność to rzecz względna. Mój mąż jest przystojny (wg mnie) ale nie przez twarz, czy sylwetkę. Chodzi raczej o sposób bycia, pewność siebie i przede wszystkim poczucie humoru. To charakter jest ważny, jeżeli się szuka poważnego związku. Bo jeżeli chodzi komuś tylko np o seks, to owszem stawia tylko na wygląd.

Gość gość
gość dziś opowiadaj gdzie i jakiego przystojniaka

Gość gość
gość dziś ale kobiety stawiają na wygląd przy wyborze partnera.

Gość gość
To się w dziwnym, ewentualnie bardzo młodym towarzystwie obracasz, skoro dziewczyny myślą tylko o wyglądzie :) Nie wiem, skąd Twoje spostrzeżenia. Znam mnóstwo par, małżeństw, gdzie piękna dziewczyna jest z pozornie nieatrakcyjnym mężczyzną.

Gość gość
gość dziś 20-25 nie wiem jak jest ze starszymi kobietami

Gość gość
Ja mam 27 lat. Mężatką jestem od 4 :)

Gość gość
A co bloga, wg mnie pokazuje to tylko, że masz kompleksy. I jak mówię, bez złośliwości z mojej strony, ale serio potrzebny Ci ktoś, kto Ci pomoże. Z takim podejściem do świata chyba nie żyje Ci się najlepiej. A życie jest pięknie i miło jest czerpać z niego garściami.

Gość gość model
mężatki dobrze się posuwają

Gość gość
gość dziś i jesteś z modelem?

Gość gość
gość model dziś nie podszywaj się

Gość gość
No mi się mój facet podoba, a czy innym to nie wiem. Do zdjęć nigdy nie pozował, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo :D

Gość gość
gość dziś mam kompleksy bo latacie za przystojniakami

Gość gość
Moja siostra twierdzi, że mąż jest przeciętny z wyglądu, jeżeli konkretnie o tę informację Ci chodzi.

Gość gość model
chcesz kochanka mmm

Gość gość
gość dziś ale ja pozowałem i mówią, że jestem boski :D wierze im

Gość gość
Zacznij walczyć z kompleksami a nie z kobietami.

Gość gość
nie jestem pewna czy to jeszcze kompleksy, czy już zaburzenie. opowiem ci mój przypadek. ja jestem bardzo atrakcyjna, ale nie podkreślam seksualności - skromnie się ubieram, nie robię mega make-upu tylko puder, włosów nie farbuję. minusy - 164 cm, 45kg, mały biust. mój mąż jest wg mnie atrakcyjny. według moich koleżanek raczej nie. ma duży, krzywy (po złamaniu) garbaty nos, bardzo pociągłą twarz, podkrążone oczy, jest bardzo szczupły, ale za to ma wystający brzuszek. NIE JEST przystojniakiem według twoich kryteriów, chodzi w polarze w kratę i wytartych jeansach, nie nakłada żelu na włosy, nie pręży się do selfików, tylko siedzi sobie w swoim kącie i czyta książki. nie imprezuje, nie wyrywa panienek, ma starego grata, a nie bmw, kolegów ma dwóch i rozmawia z nimi raz na trzy miesiące. bronisz się przed tym rękami i nogami, ale twoje przekonania są tylko błędami poznawczymi czy jakimiś dziwacznymi mechanizmami obronnymi, niczym więcej.

Gość gość
A może ty książkę zacznij pisać, nie pisze tego złośliwie. Ja też jestem samotny, nie potrafię znaleźć swojej drugiej połówki. Coraz częściej uciekam do literatury,bardzo dużo czytam oraz, pisze własną powieść. Mam też projekt książki fantasy. :)

Gość gość
gość dziś a ty jaka jesteś miss polonia?

Gość gość
Gość 1.33 Zgadzam się w całej rozciągłości i dużo szczęścia Wam życzę :)

Gość gość
01:33 dobrze mu radzisz, ale ten od modeli by musiał kupę kasy wydać na korektora, bo słabo u niego nawet z poprawnym skonstruowaniem trzech zdań.

Gość gość
A może ty książkę zacznij pisać, nie pisze tego złośliwie. Ja też jestem samotny, nie potrafię znaleźć swojej drugiej połówki. Coraz częściej uciekam do literatury,bardzo dużo czytam oraz, pisze własną powieść. Mam też projekt książki fantasy. :)