Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podnieca mnie pranie ręczne

Polecane posty

Gość gość

Hej, Fetyszy rozmaitych Ci u nas dostatek, a ja mam taki dziwny jeden. Otóż podnieca mnie... pranie ręczne. Kręci mnie to zarówno, jak robię to sam, jak i wtedy, kiedy robi to żona. Uwielbiam uczucie dotykania materiału zanurzanego w wodzie, plusk i inne dźwięki wydobywające się podczas prania. Czy jest ktoś, kto ma podobnie?

Gość gość
Poczytaj sobie o ASMR.

Gość gość
Czytałem sporo o tym zjawisku. Fakt, wywołuje to u mnie takie przyjemne mrowienie w głowie, ale czyżby to był dla mnie aż tak mocny wyzwalacz, żeby dochodziło do podniecenia seksualnego?

Gość Fan trzepaczki
Pianę z białek żona ubija staromodną trzepaczką. Taki drewniany trzonek i na końcu druciana spirala. Te ruchy dłonią, które wtedy wykonuje tak bardzo mnie podniecają, że muszę rozpiąć rozporek i wyciągnąć go. Ona odkłada ten drewniany trzonek i zaczyna trzepać h‪u‪jem. To jest bardzo przyjemne, ale nie wiadomo do czego można wykorzystać uzyskany produkt.

Gość gość
Jedną z moich fantazji jest stosunek z żoną piorącą ręcznie od tyłu. Albo jeszcze np. ja piorę coś w umywalce lub misce/wanience a żona w tym czasie bierze mi do ust... Momentami to mnie tak bardzo podnieca, ze już samo nalewania wody do prania powoduje silne podniecenie i niewiele brakuje żebym wystrzelił...

Gość gość
mnie z kolei podniecają kobiety w mokrych ubraniach - czyli wetlook... nie wiem skąd to mam, tak jest odkąd pamiętam ;) na szczęście nagie też mnie mega podniecają więc z seksem nie mam problemów :) ale ten wetlook... dżizas, pamiętam jak byłem mały to widziałem jak chłopaki nad jeziorem wrzucili do wody kompletnie ubrana dziewczynę - momentalnie mi stanął ;) i tak mam do dziś :)

Gość gość
@gosc 19:01: O tak, wetlook tez jest świetny :). Te nasze fetysze dałoby się nawet pogodzić :)

Gość gość
Jutro może być podniecająco i mokro w gaciach. Dostałem do wyprania od żony trochę ciuszków: bielizna, stroje kąpielowe, rajstopki... Będzie się działo!