Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy męska kobieta to zawsze lesbijka?

Polecane posty

Gość gość

Poznałem niedawno pewną kobietę w nowej pracy, ale zastanawiam się, czy ona nie jest lesbijką, poniewaz jest trochę męska. jest ładna, ale taka trochę męska jeżeli chodzi o wygląd. Coś takiego wewnętrznego mnie w niej urzekło. Z wyglądu jest zadbana, ale nosi krótką fryzurkę, nie maluje się, nosi takie jakby kobiece garnitury (marynarki jakby), do tego jeansy, koszulę i buty z płaskimi podeszwami i szpiczastymi noskami- takie jakby męskie. Biust ma malutki, niemal mało widoczny, ruchy takie trochę męskie. Nie urzekł mnie jej wygląd, choć buzię ma bardzo ładną, ale cos takiego wewnątrz, bo jest bardzo sympatyczna, ale właśnie- ten jej męski wygląd, męska fryzurka, ubiór. Czy zawsze męska kobieta jest lesbijką?

Gość gość
Nie zawsze. A z zachowania jaka jest?

Gość gość
Taka też trochę męska- jeżeli chodzi o gesty, ruchy ale też bardzo wesoła, bardzo miła.

Gość gość
nie każda lesbijka jest męska tak jak nie każda "niekobieca" kobieta jest lesbijką, ale myślę, że żadna kobieta nie powinna interesować się facetem który negatywnie widzi jej wygląd

Gość gość
Może być bi. Ile ma lat? Ogólnie nie dowiesz się dopóki nie zapytasz.

Gość gość
Ma 34 lata.

Gość gość
zapytaj czy śiorbnelą by fajke moze lubi ;-)

Gość gość
chlopie unikaj meskich kobiet jak ognia. Jak jest do tego feministka to juz w ogole nawet na nia nie patrz bo sie do ciebie przyczepi.

Gość mnietowisi
widziałem kilka razy kobiety tak piękne , długowłose , zadbane , pachnące , w sukienkach i na szpilkach , przytulone do siebie i całujące się czule , że na widok pięknych i zgrabnych kobiet aż szczęka opadała i kolana się uginały , pierwsza myśl - nie , to niemożliwe i niewiarygodne, wygłupiają się ale niestety taka jest prawda, samo życie i tylko te ICH OCZY takie smutne na widok faceta , wpatrzone w siebie , czyli w kobietę , połączone ręce, połączone dłonie i wszystko jasne

Gość gość
Dzisiaj to nic nie wiadomo. Kobiety maja w naturze biseksualizm tak wiec kazda moze byc lesbijka kiedy chce bez oporow.

Gość gość
mnietowisi dziś Jakbyś opisywał mnie:) Zawsze zadbana, długie naturalne włosy, dziewczęca twarz, zgrabne ciało, tuniki, kozaki, szpileczki, obcisłe jeansy, delikatny makijaż, mocne perfumy... Średnio raz w tygodniu podrywają mnie faceci, a ja wolę kobiety i to z kobietą będę układać sobie życie:)

Gość mnietowisi
OCZY nie kłamią, są zwierciadłem duszy , kobieta , gdy ma na liczniku powiedzmy 23 - 26 lat to już chce się ustatkować , normalna kobieta zaczyna szukać męża i jest skłócona z koleżankami i byłymi przyjaciółkami - tak bywa najczęściej , kobieta LESS w wieku 23 - 26 lat szuka 'żony' i gdy znajdzie żonę to okazuje kobiecie 'uczucie' , okazuje uczucie publicznie i nawet się nie ukrywa z takimi uczuciami ! co widać

Gość mnietowisi
'delikatny makijaż' , powiem więcej - bardzo delikatny makijaż to chyba domena każdej LESS !

Gość gość
Ja mam 28 lat i tak, szukam żony:) Co zabawne, im starsza jestem tym większa liczba facetów podrywa mnie na poważną relację, założenie rodziny. Czasem z nimi igram bo bawi mnie,że duża część z nich ma zakodowane, że jak lesbijka to tylko męska, w koszuli itp. A z tym makijażem- mój ulubiony wygląda tak: http://img.zszywka.pl/0/0120/5869/moj-swiat/nude-makeup.jpg

Gość mnietowisi
no właśnie 'zszywka' , ten make-up jest NIEWIDOCZNY , minimalny , charakterystyczny , długie włosy każda LESS układa charakterystycznie , inaczej przy kobietach , inaczej przy facetach ale powiem jedno , to jest ważne , uważam, że to jest ŚWIŃSTWO aby kobieta LESS oszukiwała facetów , znam przypadek prawdziwy , - kobieta oszukiwała faceta do samego końca , nie powiedziała facetowi o tym, że taka się urodziła , naciągnęła faceta na ogromne koszty finansowe , doszło do ślubu kościelnego , przyjechali goście , kapela grała, wódka się lała a panna młoda zwiała ! uciekła do piwnicy i w piwnicy się zamknęła w czasie jej ślubu , tłumaczyła , że w ostatniej chwili się rozmyśliła , facet długo spłacał kredyt zaciągnięty na ślub i musiał wszystkich przepraszać , to jest draństwo ze strony LESS !

Gość gość
mnietowisi, jakie charakterystyczne fryzury masz na myśli? ja mam praktycznie te samą fryzurę przy kobietach i facetach mniej więcej tak: https://zapodaj.net/02fda9a9efebb.jpg.html Wcześniej myślałam o tym, by zrobić szopkę i wyjść za mąż ale teraz mi się nie chce udawać;) Może kiedyś jak zapragnę mieć dziecko, przez kilka lat się przemęczę... Na razie chcę być szczęśliwa:)

Gość gość
Niekoniecznie musi być lesbijką, są "męskie" kobiety hetero, sama znam takich kilka

Gość mnietowisi
w Warszawie widziałem LESS z takimi fryzurami https://zapodaj.net/02fda9a9efebb.jpg.html przytulone do siebie kobiety i całujące się czule , - ta kobieta ma OCZY wesołe , chyba nie masz pojęcia , jak wyglądają OCZY LESS ! oczy LESS są bardzo smutne , bardzo ponure, bez wyrazu , jak oczy manekina , kobieta LESS przy facecie bardzo często zagryza wargi , zero uśmiechu , spięta jest , często ubliża facetowi , jest chamska i wulgarna, cięta na faceta , z długimi włosami potrafi jednak zrobić dosłownie wszystko , rozpuści albo zwiąże , tu nie chodzi co zrobi z długimi włosami , tu chodzi o to , jak się zachowuje , czyli przy kobietach jest tak zwaną duszą towarzystwa, natomiast przy facecie milknie całkowicie , nie w tym rzecz, że obawia się agresji faceta , raczej LESS czuje się w pewnym sensie 'facetem' takim 'kobiecym' facetem !

Gość gość
mnietowisi, naciągana jest teoria z oczami, moje oczy są wesołe i wiele osób zwraca na to uwagę, mam iskierki w oczach:) Znam kilka les i tylko jedna z nich ma oczy smutne, szare i bez wyrazu.Chyba się opierasz na uogólnieniach a to spłyca temat. Dodatkowo umiem być duszą towarzystwa i wśród kobiet i wśród facetów chociaż szczerze przyznam, że większą satysfakcję dają mi kontakty z kobietami,jakiekolwiek :) Faceci są dla mnie jak koledzy, dopóki oczywiście nie próbują wchodzić w moją przestrzeń

Gość mnietowisi
moim zdaniem powinno być wszystko transparentne , czyli : - jeżeli jesteś LESS , ponieważ taka się urodziłaś to NIE chowaj się za PARAWANEM faceta ! często CIOTKI , Babcie i rodzina marudzą , córko , wnuczko , masz już 28 lat i dlaczego nie masz żadnego poważnego absztyfikanta ? a LESS pokazuje 'królika' z kapelusza i woła 'jest' taki i pokazuje fotki z facetem z wakacji , więc Ciotki i Babcie widząc fotki są zadowolone , że wkrótce dojdzie do ślubu i wesela ale to góówno prawda, ponieważ LESS pokazuje faceta , który jest tylko 'parawanem' albo zaporą dymną , jak wiadomo dla LESS ślub z facetem to też jest zapora dymna , parawan i szkoda faceta , kobieta LESS powinna powiedzieć jasno , że jest tak i siak , prawda niech zaboli rodzinę ale to będzie honorowo ! - to samo 'gey' ! ukrywanie , że 'gey' ma faceta i żeni się z normalną kobietą to jest świństwo do sześcianu , kobiecie wyrządza potworną krzywdę a to wyjdzie za chwilę , szkoda pieniędzy na to ukrywanie prawdy i na te 'parawany' !

Gość Mam g0wno na twarzy31
Ja wyglądam jak facet: jestem płaska i mam komarne krótkie włosy Ale lesbijką nie jestem, bo żadna by m ie nie chciała

Gość gość
Masz rację mnietowisi, faceci do tej pory służyli mi za parawan i nic więcej...

Gość gość
10:04 nie martw się i takzapewne niejeden facet by cie wyruhał :)

Gość gość
10:04 akurat te 2 cechy nie czynią cie szpetną

Gość gość
Ja mam dlugie wlosy, lubie wygladac kobieco, ale wole kobiety... Pomimo mojego wygladu mam dosc "meska" osobowosc

Gość gość
statystyczny facet jest malo ciekawy dla kobiety. gdyby nie chcec penetracji, dzieci, bycia pod czyjas opieka (kobieca niezaradnosc) to maloktora kobieta bylaby z facetem

Gość gość
10:50 musze sie zgodzic jestem z facetem dla dziecka i pieniedzy

Gość gość
ja czasem miewam przeblyski milosci do osob z penisami. ale penisy wszystko psuja zazwyczaj. ale w bilarda bym se zagrala z nimi, jakies piwko, penisy maja dobre poczucie humoru i poruszaja ciekawsze kwestie w rozmowach

Gość gość
dziś 100% :D Ja też lubię wyjść z penisem na piwko, pojechać rowerem na wycieczkę, pogadać ot tak, o życiu, polityce, zjeść w knajpie i nawet potańczyć. Ale nijak mnie nie kręci ów penis emocjonalnie. mogę go tylko lubić

Gość gość
w badmintona tez sie wysmienicie gra z takim ok 1,80m i ****awym. no i ta penetracja/