Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oświadczenie sie partnerowi

Polecane posty

Gość gość

Witam z chłopakiem jestem jyz 6lat mamy 4muesieczne planowane dziecko . Mieszkamy za granica jest nam ze soba wspaniale . Od jakis dwoch lat pytam sie kiedy mi sie oswiadczy mowi mi ze na początku dom pobuduje a pozniej to zrobi a ja nie chce od razu slubu moze zakilka lat . mimo tego ze mamy synka i wiem ze jestem ta jedyna chcoalabym musc pierscionek zareczynowy aby to wiedziec doskonale . Myslalam ze kupie mu cos i sama sie oswiadcze moze skloni go to do oswiadczyc

Gość gość
Chyba jednak nie jest wam wspaniale skoro on ma slub w du/pi a ty bedziesz o slub zebrac i faceta zmuszac.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy oswiadczy Ci sie czy nie, co myśli o Tobe, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
To ja poderwałam męża prawiczka będąc dziewicą.

Gość gość
Autorko, zalosne... Do tej pory on nie kwapi sie za bardzo do slubu wiec tak wspaniale chyba nie jest a Ty sie nie ponizaj oswiadczajac mu sie, co to ma byc ze sie kobieta oswiadcza facetowi, to jak zebranie o slub...w d...ch sie poprzewracalo niektorym Od tego parcia na slub. Jak widzialam w rozmowach w toku jak dziewczyny sie oswoadczaly swoim facetom, jedna nawet kleknela przed nim to lalam z tego haha