Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest z tym planowaniem płci dzieci

Polecane posty

Gość gość

Czy u was sprawdziło się to ze w dzień owulacji powstał syn, a po i przed owulacja córka? Ciekawi mnie to. Czy warto wziąć pod uwagę ten fakt :) dziękuję z góry za odpowiedzi :)

Gość gość
Mi się nie sprawdziło.

Gość gość
5-3 dni przed owulacja dziewczynka w dniu owulacji chlopiec. Ale to trzeba wiedziec na 100% kiedy ma sie owulacje.

Gość gość
Hmm czyli tak pół na pół.. :)

Gość gość
Ja zaplanowałam płeć moich dzieci. Odkąd pamiętam będąc w liceum mówiłam sobie że będę mieć 2 córki, i się sprawdziło mam 2 córki w wieku 3 i 5 lat. Jak chcesz mieć dziewczynkę to współżyj z partnerem zaraz po okresie i jedz słodkie potrawy, a jak chcesz mieć chłopca to współżyj w owulacje (jak nie wiesz kiedy masz owulacje to kup sobie testy owulacyjne w aptece) i jedz kwaśne potrawy,ale nie ma 100% pewności że się uda,te szanse są zwiększone :-)

Gość gość
Dosyć oryginalny pomysł :D

Gość gość
A jeśli najważniejsze jest dla Ciebie zeby dziecko było zdrowe to przestań myśleć o pulci. Bo o tym myślą tylko rodzice którzy mają zachwiane piorytety co do posiadania dzieci.

Gość gość
Ja autorke rozumiem bo mam dwoch synow i bardzo chcialabym miec coreczke. Jak bedziemy sie starac o 3 dziecko to bede probowac wstrzelic sie w dziewczynke :-)