Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest wyznacznikiem patologii na kafeterii ?

Polecane posty

Gość gość
szczepienie dzieci, kazdy wie ze to gwarantuje autyzm poszczepienny

Gość gość Nieznajomy
Ludzie tu piszący :D :P

Gość gość
Wlosy farbowane na czarno z jasnymi odrostami mysiego blondu Makijaz typu mocno podkreslone oko, koniecznie też dolna kreska, ale brwi biale i niewidoczne, do tego bez podkladu, z widocznymi wszystkimi pryszczami Odziez z nadrukami i swiecacymi napisami, taka bazarowa chinska Szare zeby od papierosów Imiona dzesika, nadia, brajan, oliwier itp

Gość gość
1 Błędy ortograficzne największa patologia 2 wielodzietność 3 jak ktoś napisze cokolwiek co autorowi tematu nie podejdzie 4 imiona dzieci w sumie wszystkie 5 porody cc i sn 6 karmienie mm bądź naturalne tak można w nieskończoność wymieniać Boże mam nadzieję że nie zrobiłam żadnej literówki bo się kafe matrony posrają

Gość gość
Kobiety starajace sie za wszelka cene zajsc w ciaze, tzw "staraczki". Swojego czasu czeste byly tu tematy o ich problematyce.

Gość gość
17.02 staraczki to tu legenda :D A co do meritum pralkowego ...Akurat pralka w kuchni jest nie na miejscu po prostu ..Sugeruje brak łazienki lub to że jest ona mikroskopijna .Albo zrobiona z jakiegoś kąta (były tu foty w temacie o mieszkaniu w 2p mieszkaniu 40m2 z teściami i 3 dzieci ..). Równie to dziwne co lodówka w kiblu :D natomiast patologia to pralka w pokoju z aneksem kuchennym gdzie ów pokój to jednocześnie "salon' :P gościnny i niekiedy też sypialnia :D

Gość gość
kafeteria to patologia

Gość NO I TEMAT
SIE WYCZERPAŁ x D

Gość gość
Nie wyczerpał sie. Pralka w kuchni - LOVE IT nr 1, (sama posiadam :D) staraczki sraczki nr 2, czy jestem w ciazy? nr 3

Gość gość
Wy sami bo to wy piszecie na siebie nawzajem w ten sposób.

Gość gość
taa zakładają tematy i potem ubliżają i wyzywają nie czytają ze zrozumieniem tylko dodają swoją idee bo mysi być ta jak one chcą Patologia tu to mieć inne zdanie od reszty lemingów

Gość gość
Jezu wybaczcie nie mysi Tylko mUsi nie zakładajcie o mnie tematu z hejtem bo nie zniosę tego Nie to tylko żarty ale w******ja mnie niektóre loszydła tu najbardziej te które siedzą do 1 -2 w nocy a piszą jakie to te ich sebki im rarytasy seksualne i emocjonalne sprawiają k***a chyba wibratorem :-D

Gość gość
dzisiaj się dowiedziałam, że patologią jest... ubieranie się w łazience :D chyba przebiło już nawet tą nieszczęsną pralkę w kuchni ;) btw moi rodzice mieszkają w domu 120 m2 z trzema łazienkami i pralkę mają... w kuchni :D patologia jak nic :)

Gość gość
Jak cerata na stole to i firanki makarony w oknach Haloween to patologia ale moherstwo też i nawet lewactwo ;)

Gość gość
A i zapomniałam o najważniejszym salon z aneksem

Gość gość
Hehehe reasumując wg kafeterianek patologia to wszystko ...i nic , tak wedle dnia i humorku autorki danego tematu :-D