Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzina cale zycie mnie obgadywala a teraz przychodza ciagle po pomoc

Polecane posty

Gość gość

znacie to?:D zawsze było, że jestem leniwa, głupia, nic nie osiagne itp. a dzisiaj? tylko chcą pożyczania pieniedzy, posiedzenia z dziećmi na godzinke( zazwyczaj pół dnia z tego się robi), załatwienia spraw urzędowych, bo oni "nie umion i nie rozumiom":D zawiezienia do lekarza:) jednak nie jestem taka bezużyteczna za jaką mnie całe życie brali

Gość gość
To jest tak ze kazdy kto ma najwieksza gebe do obgadywania najwiecej potem w lache przychodzi. Tesciowa mnie obsmarowywuje jak smiecia a ma juz ponad 70 lat. Zobaczymy jak bedzie wegetowac kto jej pomoze bo zapewne bedzie liczyc na mnie.

Gość gość
zazwyczaj jest tak, ze najmniej kochane dziecko, olewane pomaga a starosc rodzicom, opiekuje sie nimi, te najbardziej kochane dostają dom, majatek, a ta sierotka d**y do podmywania:o i zero wdziecznosci oczywiscie taki los

Gość gość
prawda :(

Gość gość
No i macie racje bo wlasnie ta moja tesciowa sprzedala mieszkanie wszystko oddala swojemu ukochanemu synkowi a moj maz jakies ochlapy jak dla psa. Ja bym matce taka awanture urzadzila ze by sie zesrala. I ona mi dokucza mysli ze tu u mnie bedzie sie panoszyc no niech sprobuje. Trzymam ja krotko nawet jak obok przechodzi to tak jak bym jej nie znala jak powietrze. Niech sprobuje mnie kiedys o cos poprosic bo ona taka samowystarczalna to nie jest bo nikt nie jest.

Gość gość
up