Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OTO MOJE WADY I ZALETY MAM 36 LAT PROSZE WEJDZCIE

Polecane posty

Gość gość

zalety: - dobry charakter - uczuciowy - troskliwy, opiekunczy - dosc inteligentny - szanujacy zdanie kobiety - wyksztalcony (magister) - nie przeklina - nie podnosi reki na kobiete - codziennie sie myje i gole wady: - kilku centymetrowe zakola - bruzdy na jednym policzku - krzywy zgryz czy naprawde te wady przeslaniaja moje zalety? :(

Gość gość Nieznajomy
Leszczu skończ ten cyrk :D

Gość gość
i kup se koze :-D

Gość gość Nieznajomy
Albo barana byliby na tym samym poziomie :D

Gość gość
"dość inteligentny"? konkretnie: gdzie pracujesz (stanowisko), ulubiony pisarz, ulubiony film/reżyser.

Gość gość
Pracuje w firmie z branzy agd :)

Gość gość
Już kiedyś napisał, że jest zatrudniony na stanowisku: door out and door in menager :P, czyli po polsku odźwiernego :P. x Ma też mgr z najbardziej wyśmiewanego w Polsce kierunku studiów - debil skończył zaocznie marketing na wiejskiej uczelni przy lokalnej kotłowni :P. x O tym, ze mieszka z mamusią i jest praktycznie na jej utrzymaniu, nawet wspominać nie warto :P.

Gość gość
nie czytam ksiazek, filmy ogladam w tv co leci wolalbym ten czas spedzac z kobieta chodzac na spacery, lub uprawiajac seks itp

Gość gość
To jest wzorcowa kupa g_wna, pozbawiona własnej osobowości :(. x Strach koło tego przejść, a co dopiero rękę mu podać :(.

Gość gość
gość dziś ...zalety: - dobry charakter, uczuciowy, troskliwy, opiekunczy... x Tak zawsze mówi mamusia :D. x ...dosc inteligentny... x Czytać umie :P (choć bez zrozumienia :( ), tylko, że nikt z nim gadać nie chce (oprócz mamusi :D ). x ...szanujacy zdanie kobiety... x Bo inaczej obiadu mamusia nie da :P. x ...wyksztalcony (magister)... x Już po 12 latach studiów :P. x ...nie przeklina... x Bo boi się przy mamusi odezwać :P. x ...nie podnosi reki na kobiete... x Bo jeszcze nie miał ku temu okazji :P. x ...codziennie sie myje i gole... x Moja sąsiadka też, a za super-samca się nie uważa :P.

Gość gość
17:10 ale plujesz jadem?

Gość gość
gość dziś Bo mnie wściekle boli woreczek żółciowy :(. x A pajac - autor tematu - sam się o to prosi :P.

Gość gość
Ja widzę że w ogóle nie masz pojęcia o swoich wadach, a to jest twój podstawowy błąd. Przedstawiłeś jedynie kilka ujemnych twoim zdaniem cech dotyczących wyglądu zewnętrznego, a to z wadami nie ma nic wspólnego. Weź no zrób bardziej rzetelny opis.