Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Słuchacie róznych gatunków muzyki czy jesteście wierni jednemu?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 152
slucham prawie wszyskiego oprócz: disco polo , techno , black metal, house , hip-hop

Gość 43 cm w bicepsie
Mogliby byc z ciebie ludzie, grasz w ciekawe gry, czytasz, może nawet wyglądasz nienajgorzej, tylko ten metal i zryty charakter....

tobie każdy metal kojarzy sie z brudasem co sie myje raz w tygodniu ? haha

Gość gośćśćć
ja słucham klasycznego rocka, indie rock, glam rock, i tego głównie się trzymam :)

Co to znaczy "mogłyby być ze mnie ludzie gdyby nie ten metal"? :D Metal jest nieodłącznym elementem mojego życia - jedyne imprezy nie będące domówkami na których byłam w życiu to koncerty metalowe i festiwale metalowe(plus woodstock). Nigdy nie byłam w żadnym klubie z elektroniką czy dyskotece i nie chce być, nie wiem nawet jak ludzie się bawią w takich tancbudach :D Większosc bliższych znajomych, w tym obydwu facetów z którymi stworzyłam w swoim życiu poważny związek poznałam dzięki tej muzyce - nie wyobrażam sobie zresztą być z facetem z krótkimi włosami, muszą być zadbane długie blond, taki fetysz :D Muzyka metalowa jest moim głównym hobby, oddziałuje od prawie 10 lat na moje postrzeganie świata, częściowo też na sposób ubierania się, zainteresowałam się dzieki niej religiami neopogańskimi, jak można wobec tego w ogóle rozpatrywać mnie w oderwaniu od tej muzyki? :D Przecież bez niej byłabym zupełnie inną osobą.

Nawet gdybym kiedyś przestała słuchać tej muzyki(a nic takiego się nie szykuję, słucham od 8 lat i wkręcam się coraz bardziej, coraz mocniej odkrywam rożne nowe aspekty z każdym rokiem) to i tak tego wpływu sceny metalowej i mojej fascynacji nią nie będzie się dało już zmienić i wymazać :D

to jakies gowno

Kamilaszatanistka1994 = gimbusek Moon który od 2 lat wciąż uważa, że wulgarne podszywanie sie pode mnie jest niesamowicie zabawne 🖐️ Ignorujcie jego posty, to mu się znudzi i nie będzie zaśmiecał tematu.

Gość 43 cm w bicepsie
Oczywiście, że piszę to ze swojej perspektywy, ja bym nie wytrzymał jakby mi ktoś to puszczał bez przerwy:D Nie mam jednak nic do metalu ani tej subkultury jako takiego, niech sobie ludzie "sluchają ".Religie neopoganskie zawsze mnie interesoqaly, ale nigdy nie wsiakłem jakoś w temat. Duzo osób w twojej subkulturze wyznaje lub zajmuje się nimi na serio? ps. ja nam krótkie blond, mi nie chca rosnać dlugie,dyskryminacja pelna gębą :P

metal sam w sobie nie jest gównem , problem w tym ze czesto zajmuą sie tym gatunkiem amatorzy , dlatego 90% utworów metalowych to syf Latwiej jednak znalezc dobry metalowy kawałek niz hip-hopowy Ja slucham tylko przebojów metalowych , nieznane kawałki mnie nie interesują

Gość gość
MizantropiaOdraza1994 dziś A ty od zarania dziejów latasz za każdym podszywem, tłumacząc się jak dziecko, że to nie ty :D

Gość gość
Pani Zosia opiekunka chłopczyka jest zadowolona ze swej pracy, bo lubi okazywać swój narząd.

bieda intelektualna slucha disco polo i techno , a nie metalu .. Metal to jeden z lepszych gatunków muzycznych o ile nie najlepszy rzaden hip hop czy rap nie moze sie z tym równać: https://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ

bieda intelektualna słucha black metalu , black metal to odpad metalowy

Sporo ludzi, ale raczej nie większosć, bo metal ma różnych fanów a większość chyba interesuje tylko wyszaleć się na koncercie przy piwie, a sporo dlatego że wiele zespołów metalowych ma teksty utworów o tematyce pogańskiej, słowiańskiej albo nordyckiej, więc jest większa szansa że fan metalu się tym zainteresuje i potraktuje to poważnie. Te ruchy neopogańskie są tak bardzo niszowe, że większość ludzi nie ma szans o nich usłyszeć, a jeśli usłyszą to zwykle się nie zainteresują tylko pomyślą "o, kolejni dziwni ludzie" :P Mnie rodzimowierstwo słowiańskie i pogaństwo nordyckie inspirują tylko w warstwie estetyczno-historycznej, sama nie wierze w nic i nie wyznaje żadnej religii, ale znam osoby które twierdzą, że naprawde wyznają dawnych bogów, nie rozumiem jak oni tak potrafią uwierzyć w coś tak bardzo abstrakcyjnego, odległego od dzisiejszej rzeczywistości, ale nie wnikam :)

zaden mialo być

zawsze gardziłem ludzmi , którzy słuchają black metalu

black metal to nie jest prawdziwy metal , to jest disco-polo metalu czyli obciach

mizantropiaodraza i na chvj sie produkujesz piszac ten glupi material ktorym mozna sobie dvpe wycierac tepa szloro?

"bieda intelektualna słucha black metalu , black metal to odpad metalowy" Szczerze mówią nie spotkałam nigdy osoby słuchającej black metalu, która nie byłaby inteligentna. Fanów metalu spotkałam pełno ćwierćinteligentów, ale black metalu nie. Większość fanów blacku ma dośc ciekawy światopogląd. Już sam fakt osluchania się z tą muzyką przez nich świadczy o otwartości na rzeczy niestrawne dla przeciętnego odbiorcy.