Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam przystojnego faceta w markecie

Polecane posty

Gość gość

szedł z na przeciwka mnie rozglądać się na półki, wysoki facet i bum później zjechał wzrokiem na mnie i zatrzymał się na moich oczach, ustach i nosie z uśmiechem. Szedł później za mną, czułam jak mierzy mnie wzrokiem, takie dziwne uczucie ciepła.Szybko szłam spędzony i go zgubiłam chyba się zakochałam

Gość gość
*speszona Jaki on był przystojny, mój typ

Gość gość
Buhaha markety sa dzis zamknięte

Gość gość
Przecież nie dzisiaj to było

Gość gość
Idz do tego samego marketu o tej samej godzinie albo chodź codziennie. W końcu go spotkasz

Gość gość
Spojrzal na Ciebie bo ty na niego się gapilas. Ja tak zawsze robie ale te kobiety sa mi i tak obojętne

Gość gość
To się czuje, ja się ludziom nie przyglądam których mam w du/pie nawet nie wiem czy widział że się na niego spojrzałam odruchowo

e tam spotykam dosc czesto przystojnych facetow-idealnie w moim typie, ale moje serce jest juz zajete.:classic_cool:😍;)

Gość gość
Zmiękła mi szparka

Gość gość
Zmiękła mi szparka

Gość gość
Zgadaj się z grupką ukraińców, jak będzie wychodził z marketu to go porwą, skrępują mu ręce i nogi, a ty będziesz go mogła w spokoju dosiąść. Faceci lubią ostre laski i na pewno się w tobie zakocha.

Gość gość
Siema Jolka :)====>ina

Gość gość
W promocji takich sprzedają?:D

Gość gość
hofa

Gość gość
up

Gość gość
żałosna łachudra gggb znowu bredzi :O

Gość gość
Polscy pseudo-faceci to miętkie , żałosne, rozbestwione uje źle wychowane przez mamuśki pokroju kodziary! Nieudaczniki życiowe co im się wszystko powinno należeć, a jak coś nie po ich myśli to szaleją jak ich histeryczne rodzicielki na ulicach!

Gość gość
Polscy pseudo-faceci to miętkie , żałosne, rozbestwione uje źle wychowane przez mamuśki pokroju kodziary! Nieudaczniki życiowe co im się wszystko powinno należeć, a jak coś nie po ich myśli to szaleją jak ich histeryczne rodzicielki na ulicach!

Gość gość
up

Gość gość
Wysoki to i przystojny, proste. Najgorzej ma taki co ma nieziemską twarz i ciało, ale poniżej 180 cm. Wtedy to żadna kobieta nawet na niego nie spojrzy, a co dopiero nazwie go przystojnym.

Gość gość
Wysoki, szczupły, przystojny, brunet, kręcone włosy, zielone oczy, piękny uśmiech. Nie powiem kim się okazał...

Gość gość
nieprawda, może takie co ojca nie miały albo słabą relację z nim miały. Jakoś mnie zawsze ciągnęło bardziej do takich o ładnej twarzy, oczach, zębach, uśmiechu, z błyskiem w oku. A niska nie jestem i wkurzają mnie baby, które oceniają tylko po wzroście.

Gość gość
W takim razie wkurza Cię co najmniej 90% polek, które oceniają każdego po wyglądzie 🖐️ Mojego kolegę jakaś dziewczyna nazwała kiedyś wieśniakiem tylko dlatego że ciągle chodził ubrany w bluzę i sztruksy. Brutalne :o

gość wczoraj opis pasuje do mojego...:D Wysoki, szczuply, brunet, zielone oczy-tylko wlosy ma proste...:P okazal sie gejem?:D

Gość gość
01:15 Nie :P Księdzem :D Czyli geje i księża to atrakcyjni faceci haha Wydawało mi się, że mój (jak i twój :D) ma włosy proste, ale zaczął zapuszczać i jednak kręcone <3

Gość gość
tu autorka, czy chodzić do tego marketu w nadziei że znów go spotkam?

Gość gość
Chodź. Może Ci się uda. Mnie się do tej pory nie udało, ale dalej próbuję. Chociaż uważam, że jak się ma pecha, to można i 10 razy dziennie chodzić do sklepu, w którym on robi zakupy i jego tam akurat nie będzie. Albo wersja b, będzie po prostu w innym miejscu w tym sklepie i nie zobaczy się go tak czy owak. Życzę Ci powodzenia ;)

gość dziś Moj jest w 100% hetero!:D jakos w pierwszej kolejnosci pomyslalam, ze piszesz o geju, bo mam przyjaciela geja i jest atrakcyjny.;) i jak to "twoj" ksiadz?!?!:P