Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gosc_28

Depresja, psychiatryk.

Polecane posty

Gość gosc_28

Witam. Mam 16 lat. Od 1.5r leczę się na depresję i zaburzenia odżywiania. Aktualnie biorę Mozarin 10mg. Jakiś czas temu brałam Nasen, jedną tabletkę, jednak po paru dniach musiałam przestać go brać, ponieważ lekarz nakazał zaprzestanie spożywania tego leku. Mimo młodego wieku mam masę problemów. W rodzinie nie mam wsparcia. Czuje się samotna i niepotrzebna. Codziennie słyszę same krytyczne słowa na mój temat. "Dziwka" itp. Mam narzeczonego. Kochamy się. Ale mimo wszystko przez to co dzieje się w mojej rodzinie mam ochotę odebrać sobie życie. Codziennie o tym myślę. Czasami wydaje mi się ze to jedyne rozwiązanie. Ale mam narzeczonego.. Kocham go. Chciałam z nim mieszkać jednak moja matka robi problemy. Grozi mu, że go ktoś pobije, że nas na policję poda, że mu życie zniszczy i zrobi syf w pracy. Boję się, że w końcu niewytrzymam tego wszystkiego. A chce żyć dla Pawła. I wydaje mi się, że psychiatryk jest mi potrzebny. Czuje się coraz gorzej psychicznie. Czy mogę sama zgłosić się do zakładu psychiatrycznego z prośbą o leczenie? Bez zgody rodziców? Jeśli tak, to jak to będzie wyglądało. Bardzo proszę o precyzyjną odpowiedź.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować