Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie widze sensu w dalszym zyciu.

Polecane posty

Gość gość

Nie mam motywacji, mam w miare dobra prace,rodzine ktora mnie kocha ja ich tez kocham ale nie widze powodu dla ktorego mialabym zyc. Wiec wstaje rano ide do pracy, czasami na jakies zakupy i do domu. Zamykam sie w pokoju i wtedy mysle, po co tutaj jestem, kim jestem, jaka jestem. Gdybym jeszcze miala powod do tego zeby myslec o smierci ale nie, jest wszystko ok... chyba.

Gość gość
ptoka se znajdz bo tego ci brak

Gość gość
no to masz przynajmniej rodzine. ale zycie bez faceta to nie zycie

Gość gość
czekam na twojego. doczekam sie po 6 latach?

Gość gość
Singlizm to plaga dzisiejszych czasów, takich jak ty jest pełno. Piernicz to i baw się.

Gość gość
Taki chyba dzien przygnebiajacy i zebralo mi sie na myslenie :( pewnie za chwile te mysli mina, ale poki co sa.

Gość gość
A jak ze znajomymi? Bo u mnie jakieś spotkanie czy wspólna wycieczka to jedna z największych uciech w życiu.

Gość gość
doczekam sie na twoje ptasznika? jaki masz problem?

Gość gość
gość dziś X A jaki to problem mieć faceta?.

Gość gość
taki ze pies nie chce do mnie przyjechac i sie pieprzyc itd. caly dzien jestem sama. no jaki problem sie okreslic? co z toba nie tak, kilka km tylko do mnie masz !!!!!!!!!!!!!1

Gość gość
Tez nie widze. mam meza nie o ptaka chodzi. wiem co to znaczy nie widziec sensu. mysle by zanasac i sie nie obudzic. to takie proste.

Gość jack ill
Wyobraź sobie, że może nie być żadnego racjonalnego powodu, żeby żyć. Ale mimo to myślę, że warto to sprawdzić! Raczej się nie rozczarujesz, a może czeka Cię niezwykle miła niespodzianka;)

Gość gość
Moja rada posłuchaj dobrej muzyki. Napisz coś więcej na swój temat. Dziś to żaden problem np. zacząć prowadzić swój blog. Kulinaria, moda, może jest już tego dużo, ale w ten sposób można poznać tego jedynego ;)

Gość gość
moj jedyny mnie stalkuje od 6 lat, i co dalej bedzie psie?

Gość gość
Do 16:56 a coz moge napisac o sobie. Obecnie nie mam zainteresowan. Powoli odcinam sie od wszystkiego, kilka lat temu mialam jakies zainteresowania. Lubilam tak po prostu wyjsc sobie i robic zdjecia aale tylko wieczorem albo wczesnie rano, uwielbialam nieme kino. Jazde na rowerze albo wsiasc w pociag i jechac przed siebie. A teraz to nie interesuje mnie. Nie mam sily posprzatac jak ja to okreslam mojej jsakini. Raczej jestem introwertykiem.