Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Friends with benefits?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu poznałam faceta. Wszystko fajnie, spotkalismy się, on twierdzil, że szalenie mu się podobam, ale też interesował się moim życiem, zainteresowaniami, uczelnią. Nie byłam mu obojętna. Mówil tez, że nie podarowałby sobie gdyby sobie mnie odpuścił. Wiem, że faceci jedno mówią, a drugie robią... Jest między nami spora różnica wieku, on twierdzi, że nie za bardzo skupia się na aspekcie wiekowym, inne rzeczy są dla niego ważne. Osatnio powiedził mi, że nie wie jakie sa moje potrzeby w tej kwestii, ale on nie chce wchodzić w formalne związki. No według mnie formalnym związkiem to można nazwać malżeństwo pokazuje język Kiedy się spotkamy zapytam go o co dokładnie mu chodzilo, ale póki co chciałabym poznac opinie bezstronnych osób na ten temat. Czy w ten sposób chciał mi dac do zrozumienia, że chodzi mu o relację typu friends with benefits?

Gość gość
olej, nie angażuj się w to, tylko cię to skrzywdzi, no chyba że jesteś lekkich obyczajów i porzucenie cię po paru razach cię nie zaboli

Gość gość
Moim zdaniem mógł mieć dwie sprawy na myśli: albo nie chce nigdy brać ślubu, być może też nie chce mieć dzieci albo właśnie relacja friends with benefits... chce być twoim przyjacielem i kochankiem,ale bez ograniczeń i chce też latać za innymi pannami.Zapytaj go wprost co miał na myśli czy życie w związku,ale bez ślubu czy brak związku,a jedynie relację friends with benefits.

Autorko Skoro na wstępie mówi czego nie chce, to warto go posłuchać i zastanowić się czy Tobie to pasuje?

Gość gość
Nie wchodz w te relacje. Wiem z wlasnego doswiadczenia.

Gość gość
relacja friends with ssij pałke :D

Gość gość
Jest jeden problem - on bardzo pociąga mnie fizycznie...