Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HELP czy to normalne że drożdzę bieleją po otwarciu???

Polecane posty

Gość gość

Tzn. piję drożdże od czasu do czasu i po otwarciu opakowania rozkruszam 1/3 kostki drożdży na drobne kawałki, aby się ociepliły. Za jakieś półgodziny zaczynają robić się bielsze (i mam wrażenie że wtedy inaczej pachną, mocniej) - czy to normalne czy jednak zaczynają się wtedy psuć? Może powinnam je zalewać szybciej zanim zaczną robić się białe?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
up

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Kurde, nie mogę nigdzie znaleźć odp. na to pytanie :/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nikt nie wie? :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie wiem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×