Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia0904

kobietki mialyscie tak?ciaza?

Polecane posty

Gość kasia0904

Witajcie :-) Dziewczyny która z was tak miała i zaszła w ciążę? otóz dostalam okres 3pazdz, duzo bylo stosunków po jej zakonczeniu bo chcemy dzidziusia. przez pare dni bylo przytulanko. 24 pazdz obudzilam sie,ide do wc,zero bólu a tam brazowe plamienia,i tak kolejne dni,to albo troche,albo wogle,albo lunie brazowa krew, trwalo tak do nd rana 30pazdz,wtedy to juz byl sluz zabarwiony. Od tego czasu gdy byla ta brazowa krew pobolewal to kuł mnie brzuch na dole,to czulam mrowienie w podbrzuszu,mialam delikatne skucze ale jak nieraz cos zlapalo za jajnik myslalam ze nieba lizne. nigdy tak nie mialam a mam juz jedno dziecko. zrobilam test-nic. jesli tam nawet by cos bylo chyba raczej za wczesnie. no to poszlam do lekarza bo bol nie ustawal. a lekarka na to ze jak staram sie od 3mies dop to mam jeszcze czas,ze na dniach powinnam miec okres. , jaki okres do cholery jak mialam 2w mies 'cos'bo tego okresem bym nie nazwala tego 24pazdz. mowila ze plamie pewnie od sexu. owulacje mialam +/- 15-16pazdz wiec tez moglo dojsc do zapl. badala reka i mowila ze wszystko ok. ciagle czuje te mrowienie w podbrzuszu,to nie ustaje:-( czy to moze byc ciaza?dzis jechalam z pracy jak mnie zlapal skurcz w pipb.e myslalam ze umre:-( co radzicie?

Gość gość
W ciąży nie jesteś na pewno. Radzę czekać na okres a jak się nie pojawi to do lekarza na wywołanie