Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

k***a :(

Polecane posty

Gość gość22lataprzegrywu
rychu co się stało. ja myślę o tym 17to latku i przemek prawik mi przepowiedział przyszłość że w czwartek go spotkam. napisał że tak i jaram się k****.

a nic sie dzisiaj nie udaje i tylko sie w******m na wszystko i wszystkich :( i jeszcze pare godzin expa w dooope bo mi neta w*******o i padłem ( to akurat błache) ale dostatecznie mnie dobiło. A co do tego 17 latko to chciałbym abyś go spotkała, ale też muszę ciebie przestrzeć przed zadużymi nadziejami bo zycie to okrutna k***a

Gość gość22lataprzegrywu
wiem dlatego staram się nie mieć nadziei ale mimo tego myślę o tym. no nie, przegapiłam dzisiaj odcinek top model.

Pierwsza zasada zawsze przygotowywać się na najgorsze ^^ ja tez mam dzisiaj c****jowy dzien

Piwosz w*********j bo jakbyś mi teraz wpadł w łapy bo tym cie k***a wyjasnił na amen i byś k***a dzisiaj miał swoje swieto won mi pedale stąd

ja wczoraj miałem dobry dzień a dzisiaj chuj sie coś zepsuło :( i czuje sie c*****o, no w sumie co dobrego mnie w zyciu czeka

no własnie cięzko, sam zadaje czasem sobie pytania co dalej i na co to wszystko co jest obecnie :( mi by wystarczyło jakbyś sobie znalazła sobie tego idealnego, też bym się ucieszył, ja tam mogę przepaść na tym życiowym śmietniku, dzisiaj wlasnie mam ten dzien ze nawet zyc sie nie chce

Gość gość22lataprzegrywu
ale bardziej chciałabym jęczeć mając twojego penisa w mojej cipuszce

Dobrze prawisz rychu:D bo też se zauważyłem ze odkąd jesteś to tętniące forum jakieś c*****e sie zrobiło:D

mi było szkoda ze nie bede miec tej kafeterianki, ale jak ja odpusciłem to troche lepiej sie poczułem, ale pytanie czy mimo wszystko bedzie inna tak pasujaca do mnie i przedewszystkim prawdziwa

ja jeszcze bym chcial miec z kims wyjsc bo z samotnosci chuj strzela :( chce chociaz powrotu do 2015 roku

dla mnie był najlepszy w zyciu, a ten jest tak c*****y ze chce aby sie skonczyl, a jak sie skonczy to chyba spale wszelkie kalendarze z 2016 aby zginal na zawsze

jak juz piszemy co chce to bym chcial miec w rl taka osoby jak ty do towarzystwa aby usiasc na spokojnie wygadac i zapic smutki, ale nie mam z kim, chociaz dobrze ze jestes na kafe