Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam męża a myśle o innym

Polecane posty

Gość gość

Mam męża a ciągle myśle o innym, który mnie odrzucił...heh dziwne to wszystko...

Gość gość
dziwny jest ten świat :D

Gość gość
jak przestać o kimś myśleć?

Gość gość
Tak to się dzieje często gdy człowiek się nudzi i ma za dużo czasu więc sobie wymyśla pierdoły. Wymyśla sobie że z kimś innym miałby może piękniejsze życie bo obecne takie przewidywalne, mniej ciekawe niż na początku. Z tamtym facetem po kilku latach miałabyś zapewne podobne myśli jak teraz będąc z mężem. Życie to nie bajka o księżniczkach i księciuniach.

Gość gość
Gdy o nim pomyślisz, natychmiast przerwij to i skup się na czymś innym. Nie słuchaj piosenek które Ci się z nim kojarzą, nie karm się wspomnieniami. Natychmiast to przerywaj, możesz się nawet szczypać w rekę lub wymyślić inną czynność byle przerwać trans. Zacznij od takich czynności.

Gość gość
22.17. Mylisz sie. Nigdy nie wiadomo jakie zycie miałabym z tamtym. Mąz jest moim przeciwienstwem. Jestem osobą stałą w uczuciach a nie skaczącaą z kwiatka na kwiatek..

Gość gość
21.14bzdury gadasz.Mój np mnie wyzywa od najgorszych i życzy mi śmierc****are razy nawet targnął sie na moje życie.i mam na to świadków.Temat nie jest mój ale to że każdy kolejny będzie taki to jakaś kpina!s.

Gość gość
Wypowiedz "Mylisz sie .."to to osoby z 22.14

Gość gość
z wiekiem człowiek uodparnia się na igraszkę hormonów , z czasem ci minie, trochę przyćmisz pamięc innymi problemami, trochę wyprzesz przez zrozumienie 'tematyki' z jaką się obecnie wewnętrznie zmagasz, a trochę a możne nawet aż, gdy po czasie spotkasz starego śmierdzącego zakapiora, reset gwarantowany :D

Gość gość
22.22 Często kobiety powielają swoje błędy wciąż wybierając podobny typ partnera. Robią to nieświadomie, nie wiedzą że pewne wyuczone mechanizmy ciągną je do konkretnych cech u partnera. Także nie bądź taka pewna że kolejny partner nie byłby agresorem podobnie jak obecny bo człowiek niekoniecznie uczy się na błędach.

Gość gość
22.21.Dokładnie..to tak jak ja.On miał dziesiątki bab a ja tylko jego.Nie zasługuje na mnie..a w ogóle mnie nie szanuje.Kiedy zarzuciłam mu zdradę(byłam naocznym świadkiem fizycznej zdrady)Ti powiedział "A ci zazdroscisz?to też idz wypiąć duupę i idz się dupczyć"Przez ten tekst przeszłam załamanie ..Nie powiesz mi że każdy jest taki.s

Gość gość
22.23 ja 10 lat z tym samym partnerem i nie miałam zaszalałych hormonów chyba ze do męża- partnera w czasie zwiazku. To troche toksyczny związek oparty na powrotach i rozstaniach, kłótniach z powodu różnic charakteru jednak go kochałam mimo tego złego dlatego teraz mysle ze z kims innym tym o którym mysle miałabym lepiej, i byłabym szczesliwa

Gość gość
22.21 Mówisz o stałości. Coś jednak powoduje że myślisz o kimś innym. Odpowiedz sobie sama co jest przyczyną (czy tak Ci źle w związku czy może to zwykły kaprys, chęć poczucia czegoś nowego, rutyna..). To że po kilku latach z innym mężczyzną sytuacja mogłaby się powtórzyć nie wynika jedynie z charakteru człowieka lecz naturalnym dla każdego związku spadku ognistych uczuć wraz z upływem czasu. O to mi chodziło.

Gość gość
22.32 no wszystko mozliwe ale te kłótnie wyniszczyly moje uczucie i gdyby nie one nadal kochałabym męza...zawsze jest szansa ze mogłoby być lepiej i inaczej

Gość gość
Znam kilka kobiet ktore zaryzykowały zostawić oprawce i pijaka i tersz kazfa z nich żyje w szczesliwym zwiazku..kszda już po cywilnym.One przybrały ns eadze .odżyły..jezdzą na wycieczki zagraniczne..usmiechniete zdrowsze,fakt że wszystkie już miedzy 40-50 pare lat ale jak z nimi rozmawam to one mowią że teraz dopiero żyją pełnią życia.Są spokojne radosne..s

Gość gość
22 31.Ja jestem 20 lat z pierwszym jednyn i tym samym ..nigdy nie zdradziłam ale jak widzę jak mnie traktuje to po prostu szkoda mi życia..mam żal że ono tak bezsensownie mija.Pisanie i jakiś hormonach to idiotyzm.Hormony to mogą szaleć nastolatkom a nie dojrzałym kobietom,coTy za bzdury wypisujesz??s

Gość gość
czesc, dawno cie nie bylo

Gość gość
22.47 wiem ale do 3 razy sztuka

Gość gość
juz dwa byly?

Gość gość
a nie? jeszcze mam jedną szanse

Gość gość
u Ciebie straciłam 2 szanse mam ostatnią

Gość gośćkgklhh999
zależy jakiego się męza ma,jak nas traktuje i jak wyglądało nasze małznestwo przez lata,,jeśli kobiety maja fajnych facetów a szukają Bog wie czego to faktycznie nie rozumiem,natomiast jeśli któraś ma męza pijaka albo zdrajcę czy olewusa mającego ją i jej potrzeby w nosie to nei dziwie się ze marzy o kimś innym i wcale nie powiedziane że trafiłaby na podobnego do niego,ze nie mogłaby sobie ułozyc zycia lepiej

Gość gość
jak cie odrzucił to cie odrzucił,czego jeszcze chcesz,zle ci z męzem to pzonaj takiego który cie zechce a tamtemu daj spokój

Gość gość
ciekawe o kim mąż myśli

Gość gość
5.11 takiś głupi/a? moge znaleść innego,miałam okazje nie raz ale chce tamtego i tyle!

Gość gość
a żartowałam z 3cią szansą niech s*******a, odrzucił mnie a ja wiem ze kiedys moze nawet za 10 lat tego pożałuje, karma wraca

Gość gość
życzę mu wszystkego najgorszego po tym jak mnie upokorzył mam nadzieje ze go spotka to co mnie i zobaczy wtedy jak postąpił podle

Gość gość
O własnie i tak trzymaj

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co ten inny mysli o tobie, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl