Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza96mn

Po jakim czasie przyszły namiętne pocałunki i dotyk ?

Polecane posty

Gość zuza96mn

Spotykam się z Nim od połowy sierpnia. Wczoraj na spacerze były takie bardzo namiętne pocałunki, odpinanie płaszcza...(ta... hah) A dzisiaj pojechaliśmy na jakieś odludzie samochodem. Rozmawialiśmy i... jakoś tak się stało, że znalazłam się na jego kolanach, potem on dotykał mnie po brzuchu, całował szyję i piersi, było mu dobrze , sam stwierdził ''podniecam '' go . Mam 20 lat, on 26. W sumie mam jakies wyrzuty sumienia, tylko z drugiej strony są też i tacy którzy na 2 spotkaniu idą do łóżka...A tutaj tak nie jest i nie będzie w najbliższej przyszłości. Po jakim czasie od poznania pojawiły się w Was takie właśnie 'igraszki' ? ( dodaje ,że nie dotykał mnie w TYM miejscu( tylko tyłek) ,ani ja jego''

Gość gość
O ,to gościu i tak cierpliwy. Ale wyraznie daje ci do zrozumienia że chciałby czegoś więcej. A ty nie?

Gość gość
Moja zocha to planuje gdzieś na złote gody pierwsze bara bara chce byc pewna ze to ja

Gość zuza96mn
Chciałabym też ,ale sęk w tym ,że ja jeszcze nigdy....

Gość gość
U mnie to długo trwało i żałuje, chociaż miałabym co wspominać a teraz bardzo boleśnie i ciągle przekonuję się o tym, że te brednie że faceci szanują szanujące się dziewczyny to nieprawda. Oni lubią jak im się pozwala już po kilku godzinach, mój kumpel miał taki epizod i kilka lat o tej lasce pamięta, złego słowa nie da na nią powiedzieć :O teraz są takie czasy niestety