Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bilionaire555

Zdradziłam chłopaka na erasmusie

Polecane posty

Gość Bilionaire555

Witam, mam 22 lata i obecnie jestem na erasmusie w Holandii. Od czasów liceum mam chłopaka, którego bardzo kocham. Niestety zrobiłam coś okropnego :/ Kilka dni temu przespałam się z kolegą, dodam, że byłam wtedy trzeźwa i całkowicie świadoma tego co robię. Od kiedy tam przyjechałam to ten chłopak mnie adorował, aż w końcu mu uległam. Od czasu naszego seksu widzę, że mu bardziej zależy, a ja staram się go unikać. Uświadomiłam też sobie jak bardzo kocham mojego obecnego chłopaka i nie chcę go stracić. Czy powinnam mu o tym powiedzieć?

Gość gość
nie mow mu nic

Gość Bilionaire555
Ale ten z którym spałam wie o istnieniu mojego chłopaka :/ Boję się, że mu powie.

Gość gość
kazda polka zdradza na erazmusie kazdy o tym wie! Polki to szmaty!

Gość gość
po co znow wklejasz ten temat?...........

Gość Bilionaire555
Nie wklejam żadnego tematu tylko proszę o radę.

Gość gość
co za k****,zdychaj!

Gość gość
Myślę że powinnaś rzucić swojego chłopaka, a zostać z tym Holendrem. Wiadomo, że jak zagraniczny to zapewni Ci prestiż i godziwe życie. Taki polaczek to niczego się nie dorobi i będziesz klepać biedę. Poza tym Holendrzy są nieziemsko przystojni i wysocy (chociaż to to samo ;) )

Gość Bilionaire555
To nie jest żadna prowokacja! Kocham mojego chłopaka i po zdradzie mam ogromne wyrzuty sumienia. Tego holendra nie kocham, ale nawidoczniej on zakochał się we mnie. Na fb jestem w związku i boję się, że on napisze do mojego chłopaka z zemsty :/

Gość Bilionaire555
Pomóżcie błagam! Czy mam mu powiedzieć?

Gość gość
Jak ma napisać do twojego chłopaka skoro nie zna polskiego??? Ba dum-tss :classic_cool:

Gość nie jesteś winna
tak, powiedz mu, i opisz w szczegółach jak roohałaś tamtego drugiego, faceci lubią słuchać takie szczegóły

Gość gość
Daj se spokoj z jednym i drugim. Gdybys tak bardzo kochala pierwszego to nie uleglabys tamtemu. Sama sobie teraz wmawiasz jakies glupoty.

Gość Bilionaire555
00:33 no przecież nie będą pisać po polsku tylko po angielsku... To, że uległam temu drugiemu to była po prostu chwila zapomnienia. Miałam wtedy ciężki dzień, płakałam, zaczęłam mu się zwierzać, on mnie przytulił i potem już jakoś poszło. Po wszystkim on zaczął wyznawać mi miłość, a ja uciekłam i do teraz go olewam. Czuję, że z zemsty napisze do mojego chłopaka, a wtedy on mi już nigdy nie wybaczy...

Gość gość
gorszy burdel to chyba jest tylko w ciechocinku

Gość gość
Ojj nie Ty pierwsza. Słyszałam co się dzieje na takich wyjazdach.

Gość gość
Typowa polska d****a

Gość gość
Piz.a też musi praktykować,więc nie masz problemu

Gość Bilionaire555
Przed chwilą rozmawiałam z chłopakiem przez skype, mówił, że mnie kocha i bardzo tęskni. Co mam zrobić??? Czuję się okropnie, kocham tylko jego i tamten facet nic dla mnie nie znaczył!

Gość gość
Powiedz mu, pochwal sie jakie to masz powodzenie, na pewno sie ucieszy

gdy mu to powiesz dostaniesz kopsiura w puszczalskiego pupala, kiedy mu nie powiesz zapewne "sprzeda" cie twoj nowy popychacz. Najgorsze to jest to w tym wszystkim ze albo sie kogos kocha albo poprostu nie, tobie sie wydaje ze kochasz chlopaka ktorego znasz od liceum, a prawda jest jedna pojechalas po bandzie i probujesz sie wybielic ze kochasz chlopaka a dorobilas mu rogi :D slyszysz jak to brzmi ? jeszcze rozumiem jak bys byla zarzygana od alkoholu, a ty bylas trzezwa i uleglas innemu ktorego nie kochasz. Jest jedno rozwiazanie, powiedz swojemu aktualnemu ze mialas taka chcice ze poszlas z kazdym w tango, teraz on moze w rqamach zadoscuczynienia zrobic to samo tyle ze na twoich oczach :D

Gość gość
Jak mi jakaś dziewczyna mówi, że była na erasmusie to ja już wiem co po niej się spodziewać... Uległam :D, a co ty bezmyślna istota? Jak tak czytam, to z wami jak ze zwierzętami, trzeba na smyczy prowadzić i daleko nie puszczać :D.

Gość Bilionaire555
To był moment zapomnienia, którego bardzo żałuję. Tamten facet wiedział o moim chłopaku,a mimo tego ciągle prawił mi komplementy, chodziliśmy razem na obiady, pomagał mi w nauce, a raz nawet powiedział, że chciałby mieć taką żonę jak ja! Od kiedy przyjechałam do Holandii to on non stop mi pomagał. Tamtego wieczoru byłam bardzo smutna, płakałam, a on to wykorzystał. Przytulił mnie, potem pocałował no i stało się :/ Teraz jest na mnie mocno wkurzony choć przecież nic mu nie obiecywałam.

Gość gość
Jeśli nie miałaś orgazmusa to nie była zdrada 🖐️

Gość gość
Raz się nie liczy...

Gość gość
uwazaj na tego Holendra bo im czesto odwala i moze sie mscic, Holendrzy chetnie biora Polki na zony wiec moze jakas przyszlosc przed wami, ale zastanow sie nad tym bo oni bardzo lubia zdradzac, nic ich nie powstrzyma nawet zona i gromadka dzieci, na dluzsza mete nie polecam

Gość gość
seks na erasmusie to norma, każdy o tym wie.