Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie niedyskretne

Lubicie jak facet głaszcze was między pośladkami palcem i dotyka tylną dziurkę?

Polecane posty

Lubicie jak facet głaszcze was między pośladkami palcem i dotyka wasz o***t? Czy to zbyt wstydliwe i krępujące?

Gość to musi byc zboczeniec
albo homoseksualista

Gość gość
Lubię i nie wiem co w tym krępującego.

Bo to jednak wyjątkowo intymne miejsce, związane z pewnym tabu.

Gość gość
Seks sam w sobie jest pewnym rodzajem tabu. Każdy ma granice której nie chce przekraczać. Dla jednych to będzie np. oral dla drugich coś innego. Czasem nawet rozmowa o seksie może byc objęta tabu. Co nie zmienia faktu, że akurat czynność wymieniona w topiku jest miła. :)

A anal też jest miły?

Gość gość fetysz
Ja nie wyobrażam sobie sexu bez pieszczenia szparki i tyleczka . Wręcz uwielbiam wodzić. tam jezyczkem długo i namietnie

Gość gość fetysz
Kładę kobietę na brzuch .i rozchylam jej nogi szeroko i zaczynam się. bawić. Posladkami.rozchylam je.

Gość gość
Jak jest czysta to ja wezme moze jak nie to pelno dziewczyn tutaj. Blado to widze. Ja fb juz nigdy nie wlacze wiec moze dajcie jej adres. Najlepiej niech sobie da spokoj. Nie chce byc uwiazany jak pies... ;-(

Gość gość
Fuuuuj, zaraz puszcze pawia. Potem ta łapą umazana smrodem z okolic odbbyytu jeździ po całym moim ciele, bedzie dotykał czystych miejsc intymnych i roznosil bakterie i wirusy... wszędzie. Bleeee, obrzydliwe.

Gość gość
Wstrętne. Czy ktos lubi miec wszędzie go.no : na sobie i na pościeli?! Nie. Brzydzi to!

Gość gość
Zatrudnij sie jako DZIAD KLOZETOWY, bedziesz mogl wylizywac kible, czesto tam zostaje troche tego co tak lubisz, a co u normalnych ludzi wywoluje odruch wymiotny.

Gość gość
Zatrudnij się jako DZIAD KLOZETOWY, będziesz mógł wylizywać kible, często tam zostaje trochę tego co tak lubisz, a co u normalnych ludzi wywołuje odruch wymiotny.

Gość gość
To miejsce ktorym wydalamy bakterie, wirusy i resztki pokarmu. Calosc smierdzi tak , ze mozna pasc. Trzeba byc walnietym, zeby to lizac. Potem smierdzi z geby jak z klopa i temat na 1200 postow "Jedzie ci z geby jak Shrekowi" - normalne, ze jedzie, jak sie ma takie bakterie w gebie, to smierdzi jak z kanalizacji. Ciekawe ktora baba da sie pocalowac ustom, ktore byly w jej zadzie.

Gość gość
Lubie byc tam pieszczona

Gość gość
Jak widać po odpowiedziach jest wiele osób kiepskich w erotycznej sztuce, zamkniętych na nowości. Zapominających, że żeńskie i męskie genitalia i tak sa dostatecznie blisko "zakazanego miejsca". Zupełnie jakby po każdej kupie odkażali swoje "dyskretne miejsca". Dotyk w tym miejscu jest bardzo przyjemny, podniecający. Gdy jest w nim włożony palec i inne dyskretne miejsca są w tym czasie pieszczone gwarantuje to odlot. Anal natomiast jest dla mnie zbyt agresywny i bolesny. Pewnie jest wielu jego amatorów jednak ja do nich nie należę. Lubię być tam miziana, nie widzę nic złego w tym, że ktoś daje mi rozkosz. Jeśli ktoś mnie dotyka, no trudno istnieją prysznice. To samo by robił rozsmarowując mój sluz po moim ciele. Nie wyobrażam sobie by dopuszcając do mojej muszelki kogoś musiał on zachować sterylną czystość a później wyparzyć ręce.

Gość gość
Dobrze mówisz ja tez Lubie miziac dupke partnerki choc analu nie mamy

Gość gość
fedrujecie w gownie od małego. nie ma to jak otworzyć pieluchę i zobaczyć usrany tyłek az po worek który trzeba z niego przemyć, i te kawałki niestrawionego jedzenia, jebiace bebikiem

Gość gość
Po wypowiedziach widac jak wiele kobiet nie dba o higienę i śmierdzą im tyłki ha ha ha, a skoro tyłki to i pewnie pipki też maja niedomyte

Gość gość
Popieram jak wyżej myjcie się kobitki

Gość gość
I pisalem to wczesniej powaznie. Bo dziewcyzna mloda ladna sexowna a przychodzi co do czego a tu smierdzi. I czar prysł.

Gość to jest zbyt agresywne
wdzieranie sie w czyjas intymnosc