Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Druga ciąża nie dla mnie...

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 20tygodniu ciąży z drugim dzieckiem. Zawsze chciałam mieć TYLKO i WYŁĄCZNIE JEDNO DZIECKO. Nie wiem jak to się stało, mimo antykoncepcji. Cóż stało się. Moje życie obrocilo się o 180stopni. Źle mi z tym. Poza tym tragicznie sie czuje. Szpital-dom. Pietwszy porod miałam bardzo ciężko wraz z transfuzja. Moja córka na już 4lata. Bardzo ją z mężem kochamy. Ma wszystko co najlepsze. Męczą nas inne małe dzieci. Nawet wczoraj będąc na Wszystkich Świętych każdy zachwycał się maluchami z rodziny 3-6miesięcy. Nas z mężem to do szału doprowadziło. Można zachwycać się pierwszym dzieckiem, ale nie trzecim...czwartym. Ja wiem, ze też pokochamy tego malca llecz nie tak mocno...nie chce wstawać w nocy. Znów zaczynać od początku... pomocy!

Gość gość
taa? mążulka i ciebie do szału doprowadzało? To dlaczego on się nie poddał malutkiemu zabiegowi wazektomii? Hmmm? Albo dlaczego ty nie zażyczyłaś podwiąznia jajników? Hmmm???? no??? No co??? Hmmm???? Głupole się rozmnażają. "Gratuluję". Za jakiś czas"zdarzy się" następne głupiątko. Nie p*****lta ludzie. Nie chceta więcej bachorzysk to się "załatwcie" coby się nie rozmnażać.

Gość gość
Niestety przyznam Tobie rację. Nasz błąd. o Obydwoje poddamy się zabiegom. Choć nie musiałaś być aż tak złośliwa. Ja nie potrafię zrozumieć wielkiej miłości do ekipy dzieci. nie umiem (to nie powód aby mnie obrazac) Jestem jedynaczka, mój mąż ma siostrę (bez dzieci ) nie musieliśmy chodzić w jednych rzeczach po 5 dzieciakach. Mieszkamy w domu, który kupiliśmy w tym roku w sstanie deweloperskim. mamy zrobiony tylko dol. Jeden pokój połączony z kuchnią i jadalnią. Jedne wielka graciarnia. Łazienka. jeszcze nawet dobrze nie wykończone. Górę planowaliśmy zrobić w połowie przyszłego roku. To mnie przerasta.

Gość gość
Weź się babo ogarnij. Biedne dziecko na świat się nie prosiło, a tu jeszcze głupich rodziców będzie miało. Lepiej oddaj do adopcji skoro tak trudno ci je będzie pokochać.

Gość gość
Kupili dom w stanie deweloperskim. Mają zrobiony tylko dół. No straszna tragedia

Gość gość
Wazektomia jest droga, z resztą żaden facet się nie chce na to zgodzić a powiązanie jajowodow w Polsce jest nielegalne. Ja biorę pigułkę a i tak co miesiąc się stresuje że zaszlam :( Chyba zostaje mi wstrzemięźliwość do menopauzy bo też chce tylko jedno dziecko

Gość gość
Ludzie sie ciesza z 2 czy kolejnego dziecka, bo je kochaja. Ty sama pisalas, ze kochasz swoja corke jedynaczke. Inni ludzie tak samo kochaja swoje dzieci i maja prawo sie nimi zachwycac. Ty tez bedziesz gdy nr dwa sie urodzi i nie bedziesz wierzyla, jakie mysli mialas w glowie. Swoja droga to twoj post jedynaczko najlepiej pokazuje, ze ludzie powinni miec wiecej dzieci.

Gość gość
Świat schodzi na psy!!! Społeczeństwo coraz głupsze wychowane na pustackich programach TVN i koncernach

Gość gość
Po tytule zrozumiałam, że pierwsza ciąża była ciężka, trudna dla Ciebie i dlatego się boisz drugiej i musi Ci jedno dziecko wystarczyc... Może dlatego, że sama mam teraz 4 miesięcznego synka-wczesniaka i cudem z tego wyszliśmy. A zawsze marzyliśmy z mężem o dużej rodzinie :( A tu wchodze i czytam, że już jesteś w tej ciąży :). Jeszcze zakochasz się w tym maleństwu, bo Ono jest Wasze!