Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janeeeek

myslenie o zdradzie

Polecane posty

Gość Janeeeek

Dzień dobry Mam 41 lat i szczęśliwa rodzinę. Jednak brakuje mi troszkę seksu z żoną się kocham niekiedy raz na miesiąc a niekiedy raz na tydzien. Niestety pracuje z jej siostra która mnie strasznie seksualnie podnieca myślę i niej wyobrażam sibie jak z nią uprawiam sex. Nawet onanizuje się wyobrazajac sobie jak z nią to robie. Ona też jest po 40. Bywa że patrzę na jej dekold i duże piersi zwraca mi uwagę na co się gapisz ja mówię no na to na co warto że nie ma się czego wstydzic. Ona ma męża ale nie układa się między nimi w ogole. Jak mam przestać myśleć skoro to samo jest mocniejsze ode mnie. Nikomu nic nie mowie. Nawet zastanawiam się czy w pracy jej nie złapać delikatnie za pupę i sprawdzić jej reakcje ale do czego to by prowadziło po co to... Poradzcie cos. Pozdrowka Janek

Gość gość
Ja tez tak mam 1x wmies. Bzyku jest katastrofa zniekturymi babami.

Gość gość
Jasiek jak Ty pitolisz to robi mi się słabo.Cytuję Ciebie:mam szczęśliwą rodzinę ale brakuje mu trochę seksu.To czemu o tym nie porozmawiasz z żoną tylko opisujesz to na kafe?Sądzisz,że tu siedzą sami specjaliści od kryzysów małżeńskich?Stuknięty jesteś nieziemsko.

Gość gość
Jasiek liczy że jakaś z forum zastąpi siorę :P

Gość gość_40
puknij siostre przeciez chetna jest, duzym biustem zrekompensuje ci cale lata zakonu

Gość gość
Wzmacnia seksualność partnerów seks z wymianą partnerów. Nie można zdradzać bez partnera bo to świństwo. Również jest to wspaniałe podniecenie.