Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pozytywna na maxa

Zaczynam odchudzanie

Polecane posty

Gość Pozytywna na maxa

Mówi się, że nie ma dobrej pory na zrzucenie kg, ważna jest determinacja i zaangażowanie. Zapraszam Wszystkich, którzy chcą coś zrobić ze swoim ciałem, samopoczuciem, poczuć się lepiej .... Obiecuję wspierać i motywować ruszamy do walki :)

Gość gość
Mogę Cię zmotywować..ważyłam 63 kg. Obecnie 53. Taka waga utrzymuje się już od roku. Mam 23 lata.

Gość Pozytywna na maxa
super , zrzuciłaś 10 kg piękny wynik gratuluję i cieszę się, że Ci się udało :) w jakim czasie taki wynik , jakie wprowadziłaś zmiany , zaraz napiszę więcej o sobie

Gość nnn1
tak miałaś ZARAZ pisać a jest już prawie godz. 14 ...

Gość gość
Więc tak, jadłam i nadal jem 4 posiłki dziennie. 9.00- zdrowe ale wcale nie małe śniadanie. Najczęściej jajecznicę, ponidory pokrojone i 2 kromki chleba, tak abym wytrzymała do 12.00- o tej godzinie jadłam jabłko, banana, jakis owoc. 15.00 obiad czyli sporą ilosc surówki np z piersią, albo kilka pierogoe itp a o 18.00 ostatni posiłek. Jogurt naturalny, jakas lekka salatka. W ciagu dnia pilam i pije nadal 2 szklanki ziol..np bratka trojbarwnego, rumianek, pokrzywe krwawnik. I butelke wody. Duzo spaceruje. Staram sie z pracy chodzic z buta. Ok 2,5 km. Odstawilam slodycze. Raz na tydzien zjadlam np 3 ciastka, kawalek ciasta. Schudlam w ciagu 3 miesiecy 10 kg. Czuje sie super. Nie jem chipsow. To byla moja zguba i odstawilam calkowicie slodkie napoje. Waga utrzymuje sie juz ponad rok:) Uwielbiam warzywa i jadam ich mnostwo. Gotuje w parowarze. Bardzo wazne jest nawadnianie organizmu. Butelke wody dziennie. Odstawilam cukierki, ciastka, ogolnie glupoty. Nie podjadam miedzy posilkami i od 18 nic jiz nie jadam.

Gość gość
u mnie to wyglada tak: owoce i warzywa gotowane, lub na surowo w nieopisanych ilosciach, odstawienie pieczywa, makaronów, smażonego miesa, dużo koktaili - są sycące mają dużo witamin, i owsianka na mleku bez laktozy i tak juz trwam w takim stanie tydzień drugi, teraz dokładam do wszystkiego jagody acai zobaczymy co mi z tego wyjdzie :) Trzyma kciuki za wasze efekty! (ps. nie ważę sie, a mierzę! )

Gość karma26
czesc dziewczyny... chciałabym się przyłaczyc . Do zrzucenia mam jakies 7 kg i chciałabym do swiat się tego pozbyć! Zamierzam jesc więcej bialka i mniej weglowodanow i tak do 1200 kcal bo nie mam dużo ruchu siedze w domu 3 razy w tyg będę cwiczyc... zgubily mnie słodycze i pkrzekaski 3 mies się zajadalam masakra i przytylam 5 kg;/

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

To bardzo poważny krok. Ja będąc rok temu na diecie postanowiłam postawić na kawę. Trafiłam w sieci na stronę http://swiezowypalana.pl i znalazłam tam ciekawy artykuł o zielonej kawie. Ma ona bardzo bogate zastosowanie. Pomogła mi schudnąć. Jest to kawa jeszcze niewypalona, ale palenie jej w domu sprawiło mi dużo frajdy.

Gość gość
start jest zawsze najgorszy... ale dopiero po 4 dniach, póki nie wyczerpie się zapał do działania! ;-) Uwierzcie mi, wiem co mówię! U mnie każda dieta trwała max 5 dni :P Teraz planuję zacząć inaczej - zainwestowałam, a strata w kieszeni zawsze boli i motywuje najbardziej :P iqacai mam nadzieję, że dobry wybór jako wspomaganie. Co do tego? Mam kilka dni na przemyślenie, zanim wpadnie kurier :) Z chęcią będę obserwować wątek!

Gość uleczka131a
Do diety proponuję dołączyć ten napój https://www.frisco.pl/pid,21931/n,okf-aloe-vera-king-napoj-aloesowy/stn,product Jest zdrowy, oparty na aloesie. Pomaga zgubić kilogramy, uspakaja a i dba o prawidlowe nawilżenie skóry.