Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet który mi się podoba odpowiedział

Polecane posty

Gość gość

Na pytanie kolego o treści cyt. "Ładna ta dziewczyna nie?" Odpowiedział: "zależy gdzie spojrzeć" Czy to znaczy, że mu się nie podobam. Powiedział to przy mnie wcale się z tym nie kryjąc. A może to tzw NEG?

Musiałaś czuć się okropnie,oceniana jak zwierzę na targu. Obaj zachowali się nietaktownie:O

Gość gość
Zacznijmy od tego że ten kolega postawił tego drugiego w krępującej sytuacji zadając takie pytanie, a już szczególnie w twojej obecności. Na prawienie komplementów trzeba mieć osobistą gotowość że tak powiem, która jest wypadkową różnych czynników. Ten gość miał opór zarówno żeby cię skrytykować jak i pochwalić. Po prostu nie chciał się wywnętrzniać. Ja bym po prostu zignorowała tę sytuacje i jeśli on ci sie podoba to stawiałabym na staranie się doprowadzać z nim do normalnej rozmowy jak człowiek z człowiekiem.

Gość Maryśka73
Po takim tekście, zastanowiłabym się, czy lubię buraki. :O Nietaktowne pytanie mógł zbyć czymkolwiek, chociażby uśmiechem, niestety okazało się, że reprezentuje raczej podobny poziom do pytającego. Podoba Ci się ten facet ?

Gość gość
Podoba mi się ten facet zdecydowanie. :/ Ten który go zapytał o zdanie w ogóle mnie nie interesuje, ale fakt ten drugi został postawiony w dziwnej sytuacji. Sama bym nie wiedziała jak się zachować gdyby ktoś przy nim mnie zapytał o niego. Nie chciałabym pokazac, że mi sie bardzo podoba wiec pewnie odpowiedziałabym wymijająco. Nie potwierdziła i nie zaprzeczyła. No ale czy on właśnie tak odpowiedział nie potwierdzil i nie zaprzeczył? Logicznie myślac gdybym mu sie nie podobała chyba by przemilczał sprawę z drugiej strony gdybym mu sie podobała to by to potwierdził. Eh nie wiem, pomóżcie to zinterpretować :(

Gość gość
Jak chcesz wiedziec, co on mysli, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
11:26 Nie interpretuj tego wcale ponieważ jego odpowiedź nic nie oznacza ani nie dowodzi. Jest dokładnie tak jak piszesz. Gdyby ktoś mi się podobał tak szczególnie i jakaś koleżanka by mnie zapytała czy ten dany chłopak mi się podoba to ja już bym miała silny opór by o tym mówić, bo mówienie o takich rzeczach już niejako zobowiązuje i stwarza na przyszłość niezręczne sytuacje a gdzie tam jeszcze mówić o takim pytaniu w jego obecności. Zrobiłabym wszystko aby nie potwierdzić że mi się podoba a jednocześnie nie chciałabym zaprzeczać aby nie poczuł się z tym nieprzyjemnie. Ten facet pewnie miał tylko sekunde na wymyślenie takiej właśnie neutralnej odpowiedzi to łatwo wtedy na szybko chlapnąć coś co może zostać źle odebrane. On i tak wybrnął jak tylko mógł. Ja sie nie dziwie. Ja też nie potrafie często odpowiadać zręcznie z miejsca na dziwne pytania lub teksty. Ogólnie podsumowując nie ma co analizować tego więcej bo nic nie wymyślisz. Może mu się podobasz i sie z tym kryje, a możesz sie mu nie podobać i też sie z tym kryje żeby nie być niegrzecznym a ty możesz tylko rwać płatki z kwiatka i wróżyć jak babka z fusów

Gość gość
Odpowiedzial w zabawny i ironiczny sposob, a zarazem zachowal troche klasy. Bo rozumiem ze jak mezczyzni rozmawiaja o kobietach to zazwyczaj wymienija sie tez opiniami o wygladzie. W tym przypadku bylas przy tym. Wiec co mial odpowiedziec? - tak stary fajna dupa ...albo fajna zdrowa dupa ale nie w moim typie, albo dajze spokoj. On udzielil bardzo neutralnej odpowiedzi. I kolege pewnie lekko zgasil, i ciebie nie urazil, i staral sie byc zabawny. Umow sie z nim

Gość gość
to znaczy ze podoba mu się w którymś miejscu. Może mieć zgrabne ciało, ładny biust, nie koniecznie duży a na przykład facjatę niewyjściowa tzn wyglądać jak wieśniara od pługa oderwana. Może też być odwrotnie, piękna anielska buzia a ciało jak gruba locha.

Gość bzykanie już gotowe
na pewno chce zaroohać, to pewne

Gość Czarny Księżyc
To lepsza ładna buzia z sadełkiem:classic_cool:.