Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Pracownia Kosmetyki Naturalnej Szczecin

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam, co s膮dzicie o tym miejscu? kto艣 z was by艂? jakie wra偶enia? co s膮dzicie o tych kosmetykach naturalnej produkcji ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
mam bardzo dobre do艣wiadczenia z t膮 pracowni膮, pani kt贸ra tam przyjmuje jest osob膮 odpowiedzialn膮, konkretn膮 i po prostu profesjonaln膮 z jej pomoc膮 pozby艂am si臋 przebarwie艅 sk贸rnych, wi臋c moim zdaniem warto!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam zabiegi z arniki :) cho膰 inne zabiegi te偶 ciekawe, ale jak na razie to ten sprzyja mojemu wygl膮dowi najlepiej ponadto ceny s膮 ok du偶y wyb贸r naturalnych kosmetyk贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Te偶Krysia
By艂am tam, fajne miejsce, ale od jakiego艣 czasu chodz臋 do Krystyny Bednarz. Wsp贸艂pracuje ona z mark膮 Repechage i jestem wysoce zadowolona z efekt贸w jej dzia艂a艅 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niestety pani Krystyny Bednarz nie jest na tyle kompetentn膮 osob膮 jak Pani Zuzanna :) wiem to z w艂asnego do艣wiadczenia Pani Zuzanna to osoba z do艣wiadczeniem i szerokimi umiej臋tno艣ciami o wiele lepiej sprawdzi艂y si臋 zabiegi pani Zuzanny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przede wszystkim pani Zuzanna produkuje kosmetyki ekologiczne, wega艅skie na najwy偶szej jako艣ci surowcach, i wykorzystuje je podczas zabiegow!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
musze szczerze powiedzie膰, 偶e nie spodziewa艂am si臋, 偶e tak naturalne sk艂adniki, zabiegi o naturalnych w艂a艣ciwo艣ciach przynios膮 tak du偶e efekty i pomog膮 mi z艂agodzi膰 podra偶nienia sk贸rne walczy艂am z podra偶eniami r贸偶nymi sposobami - lekarstwami, dermokosmetykami, domowymi sposobami, ale prawdziwe ukojenie przynios艂y zabiegi naturalne w tej pracowni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
naturalne jest, 偶e pani Zuzanna po prostu umiej臋tnie wprowadzi艂a na polski rynek co艣 mo偶e nie nowego, bo pewnie jest te偶 par臋 innych gabinet贸w w takiej formie, ale pani Zuzanna jest jedn膮 z tych os贸b, kt贸re naprawd臋 kochaj膮 to co robi膮 umiej臋tnie radza sobie nawet z tymi wymagaj膮cymi klienta;) Pani Zuzanna zawsze gotowa do pracy i zaanga偶owana w to co robi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
musz臋 wam powiedzie膰, 偶e nie mia艂am okazji jeszcze korzysta膰 z zabieg贸w, ale za to mia艂am okazj臋 korzysta膰 z produkt贸w oferowanych w tym miejscu bardzo lubi臋 produkty naturalne, dlatego ch臋tnie kupi艂am myd艂o naturalne, kilka peeling贸w i krem musz臋 przyzna膰, 偶e jako艣膰 艣wiatowa wida膰, 偶e ta pani du偶o serca wk艂ada w swoj膮 prac臋 polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bardzo spodoba艂o mnie si臋 to miejsce, pani Zuzanna,to 艣wietna kobieta, niesamowity specjalista i dobry cz艂owiek gabinet z pewno艣ci膮 wyr贸偶nia si臋 na tle podobnych, lub tych standardowych w艂a艣nie tym, 偶e oferuje zabiegi naturalne, kosmetyki naturalne, z kt贸rych korzystam na co dzie艅 jestem mile zaskoczona efektami jakie daj膮 zabiegi naturalne bezpiecze艅stwo i pewno艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zawsze by艂am za ekologi膮 i natur膮,dlatego ten gabinet od samego pocz膮tku wpad艂 w m贸j gust od czasu kiedy pojawi艂 si臋 na polskim rynku jestem jego sta艂膮 klientk膮 ceni臋 profesjonalizm i to z jak膮 pasj膮 Pani Zuzanna wykonuje swoj膮 prac臋 m艂oda, energiczna i ambitna,warto jej zaufa膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie, m艂oda, kreatywna, ciagle si臋 rozwija i wprowadza nowo艣ci do salonu ;) mile zaskakuje swoim podej艣ciem do klienta oraz tym jak wiele mi艂o艣ci wk艂ada w ka偶dy zabieg mo偶na jej zaufa膰 naturalne zabiegi kosmetyczne, to jest to!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem zaskoczona tym miejscem, mo偶e niekoniecznie dlatego, ze wszystko co tam to jest to naturalne, ale dlatego, 偶e mog臋 tu zakupi膰 oryginalne wega艅skie kosmetyki, kt贸re 艣wietnie sprawdzaj膮 si臋 w 偶yciu codziennym jestem pani膮 Zuzi膮 oczarowana, ma odpowiednie podej艣cie do klienta i du偶o pomys艂贸w na nowe kosmetyki i zabiegi polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a widzieli艣cie ju偶 nowo艣ci w salonie? Pani Zuzanna napisa艂a post na facebooku odno艣nie jesiennych nowo艣ci jestem ciekawa zabiegu z winogron a wy ? na kt贸ry zabieg by艣cie si臋 wybra艂y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja polecam zabieg z rozmarynu wg mnie numer jeden na tr膮dzik i inne niedoskona艂o艣ci moim zdaniem warto spr贸bowa膰, szczeg贸lnie 偶e to s膮 zabiegi naturalne i niedrogie pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co s膮dzicie o kosmetykach naturalnych oferowanych przez pani膮 zuzie? czy takie produkty s膮 w og贸le wydajne? op艂aca si臋 je kupowa膰 w zamian za te drogeryjne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moim zdaniem s膮 o wiele bardziej skuteczne od tych drogeryjnych, s膮 wydajne, i naprawd臋 pi臋knie pachn膮 polecam szczeg贸lnie myd艂a i peelingi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadzam si臋;) fajnie te偶 wygl膮daj膮 na prezent :)

Udost臋pnij ten post