Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imie Iga

Polecane posty

Gość gość

co myślicie?

Gość gość
Fajne.

Gość gość
Ja mam Ige.

Gość gość
Ja też mam Igę

Gość gość
Ja też mam Igę, porobiło się tych Igów jak psów! Daj inne :P

Gość gość
nie znam żadnej małej Igi

Gość gość
Bardzo ładnie :-) jak byłam w ciąży to też miała być iga ale wyszedł piotruś

Gość gość
U moje 4-latki w grupie przedszkolnej 3 Igi :), wiec Iga stała się nowa Julką chyba. Jak Ci się podoba to po co Ci opinia innych?

Gość mariiiaa
Ja mialam dylemat z imieniem dla corki. Teraz ma 18 mscy. Kazde imie z kims mi sie kojarzylo a Iga przhpadlo mi do gustu i to ze nie znalam zadnej Igi tez bylo na plus. Maz chcial alicje. Ale duzo bylo juz alicji. Tak jak zosi zuzi hani mai no i najgorsze niepolskie lena. Iga bylo jeszcze dwa lata temu malo popularne a teraz slysze ze troche sie tych Iguniek u znaojmych dalszych czy blizszych urodzilo. Nie cieszy mnie ze to imie jest cpraz bardziej popularne. Nie lubie podazac slepo za moda i chodzic ubrana jak wiekszosc dziewczyn po miescie tak samo mialam z imieniem. Mojej mamie sie nie podobalo ale juz sie przyzwyczaila i jej sie podoba. Nie znala takiego wczesniej. Maz jak chcial Alicje to prawie mnie namowil ale jak tesc kiedy bylam w ciazy jeszcze pytal jak tam Alka. Obrzydzil mi to imie ta Alka. On nie zdrabnia imion tylko przeciwnie. I stwierdzilam ze to kolejny plus bo Igi tak brzydko nie przerobi. A fajnie sie to imie zdrabnia Igunia Igusia a jak sie "zloszcze" na nia to mowie Iguśka. Tylko trzeba uwazac zeby tesc nie podlapal. Choc mowi do niej niby z sympatoa ty czorcie czy jakos tak i to tez mi sie nie podoba.

Gość gość
Też mam Igę. U nas narazie mało jest dziewczynek o tym imieniu. W rodzinie większość pierwszy raz słyszało to imię.

Gość gość
Tez mam Igę,ale u nas jest mało popularne. My tez kierowaliśmy sie tym,ze mamy bardzo długie nazwisko.

Gość gość
Iga Iga -strzyga :) Iga -Igła .Strasznie twardo brzmi -imię idealne dla Niemki :O - IGA -pasuje dla niemieckiej męskiej lesbijki w typie butch :D .

Gość gość
a mi się właśnie ta twardość imienia Iga podoba. nie jestem fanką miękkich imion-ozdobników. i choć szczerze nie lubię zdrabniania imion, szczególnie dorosłych ludzi (moja teściowa brrr) to podoba mi się na ile sposobów można przerobić Igę: Igusia, Igunia, Igulek, Iguś, Isia, Gusia, Igusiek, Igulka.