Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na studiach mam szanse na znalezienie miłości

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 22 lata w tym roku zacząłem studiować (po szkole przerwałem naukę na kilka lat ). Czy na studiach jest szansa na znalezienie dziewczyny (być może przyszłej żony). Do tej pory nie miałem żadnych relacji z płcią przeciwną (niski,wygląd ciężko mi powiedzieć wydaje mi się że nie jest najgorzej ale nigdy jeszcze nie spotkałem się z zainteresowaniem ze strony kobiety,dodam też że mam dość niskie poczucie wartości i jestem nieśmiały, no i nie lubię jakurat większość facetów zgrywać cwaniaków i pławić się w cudzej chwalę , liczy się dla mnie tylko to co sam osiągnąłem,i z reguły jestem szczery chociaż przyznam że łatwiej mi powiedzieć ładnej dziewczynie że jest brzydka (i tak wie że jest ładna wiec to po niej spłynie) bo gdy powiem komplemet to one zazwyczaj odpowiadają chamską odżywki, chociaż przyznam że jedanej koleżance w technikum po powiedzeniu że jest małoponętna (mniejsza w jakiej sytuacji) zrobiło się przykro aż mi było jej szkoda :( a bardzo mi się podobała ). Czy jest szansa że spodoba się dziewczyną i pozwolą mi na nawiązanie z nimi relacji. Wiem że piszę jak idiotą ale przyznam że jestem dość specyficzny wyjątkowy (na swój dziwny sposób).

Gość gość
ale z ciebie buc

Gość gość
Jakby ktoś mi coś takiego powiedział (że jestem brzydka, małoponętna) to byłby u mnie skreślony bez względu na to czy jest kobietą czy facetem. To co robisz to szczyt chamstwa. Na komplementy zawsze odpowiadam uśmiechem i dziękuję, potem cały dzień mam bardzo przyjemny.

Gość gość
No dobra rozumiem ale nie jestem chamem ale gdy powiem dziewczynie komplement. To ona zawsze mówi jakaś nie miłą odzywkę typu (szukaj w swojej lidze, i tak się z tobą nie umowię) itp. ja wiem że to co jej powiedziałem nie było miłe ale to wynokoło z tego z tego że nie wiedziałem co powiedzieć. Jedna dziewczyna w klasie zapytała się mnie która się mi bardziej podoba (wreszcie mi poprostu nie mogłem powiedzć) wiec powiedziałem że Agnieszka mi się nie podoba a tamta na to dlaczego? Nie wiedziałem co powiedzieć

Gość gość
8 .53 tak odpowiadasz z uśmiechem i wogólne. Ale prawda jest taka że tylko wtedy kiedy powie ci tak jakiś przystojniak (który ma powodzenie ) no chyba że masz +30 lat

Gość gość
a jak ma 30+ to sika po nogach z radości jak robol na rusztowaniu zagwiżdże? Oni czesto gwiżdżą bo maja astmę od wdychania pyłu