Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans przed ślubem

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat , ona 25. Oboje mamy długoletnie związki, ona mam mieść ślub w lipcu ja w sierpniu. poznaliśmy się w pracy, widywałem ją od roku, spoglądaliśmy na siebie ale nie było odwagi zagadać. Pewnego dnia sprawy służbowe zmusiły nas do kontaktu ze sobą, były jakieś żarty, uprzejmości, wymieniliśmy się prywatnymi numerami, po tygodniu spotkaliśmy się. Całowaliśmy się namiętnie i rozmawiali bardzo szczerze. Powiedziała ze nie chce tego slubu tak naprawdę nie wie co czuje, ale niepotrafi tego mu powiedzieć, woli cierpieć niz to odkręcać teraz, ja jestem w podobnej sytuacji. Spotykamy się teraz raz w tygodniu w hotelu daleko za miastem. Wiem że to jest ta z którą chce być przez resztę zycia, wiem ze ona też tego chce. wiem ze z nim nie bedzie szcześliwa tak samo jak ja bez niej. Ale wiem też ze nie zostawi go, nie odwoła ślubu. Ja pewnie odwołam swój bezwzględu na to co ona zrobi. Chce żeby była szczęśliwa, zeby była ze mną. Czy powinienem spotkać się z jej facetem i powiedziec o tym wszystkim? zakończyć jej rozterki i dać szanse na szczęście ? Wiem ze to co robimy osobom z którymi jesteśmy to swinstwo ale czy zrobić jeszcze większe i ich oszukać ? ??

Gość gość
Ona boi się konsekwencji, nie ma odwagi, ale to jest błąd, żeby brać ślub, nic się nie ułoży będziecie oboje cierpieć niewyobrażalnie, powiedz mu nie masz nic do stracenia. Jesli ona będzie zła to znacvzy że nie była szczera w stosunku do Ciebie, ale jesli będzie ci w głębi duszy wdzięczna?

Gość gość
ale mogę zniszczyć swoje i jej życie, jeśli to zrobię i nie będziemy później razem.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co powinienes zrobic w tej sytuacji, jesli chcesz znac reakcje jej faceta jak mu powiesz, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl